- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Желаете ли да си върнем Македония?
Ей,аман от такива ''Големи Българи''Първоначално написано от Diam0nD
И аз не съм съгласен да се пролива българска кръв за такива сърбомански подлоги /за тяхно съжаление и те с българска кръв, ама с дегенерирали от пропаганда мозъци/ като ZaMakedoniqKeUmrem, ама не можем да оставим тези македонски българи, които се чувстват българи ей така просто в ръцете на сърбошовинистките гадове да ги мачкат. Значи навсякъде в Македония могат да се веят албански знамена, има сума ти паметници на Скендер бей /включително и в центъра на Скопие /и македонските власти /състоящи се почти изцяло от старата сърбоманско-комунистическа номенклатура/ за едно развято българско знаме те вкарват в затвора, понеже това било "нарушаване на мекедонската конституция", ебахти и кретените са тея македонисти, ама така както е тръгнато много голям албански ще го изядат и нека им. Щом за всичко на тоя свят сме им виновни "бугарите-татари"... ех тези "бугари", много лоши бе... нищо, че за всичко ви подкрепяме, през комунизма сте били гладни като кучета и от България са се изнасяли големи количества хранителни продукти за БЮРМ, след разпадането на най-престъпната след СССР "държава" Югославия, България първа призна Македония, след това и танкове ви дадохме, а вие ги нарязахте на скраб, сега пък ви подкрепихме за влизане в НАТО и ЕС и какво ли още не и вие пак нас ни обвинявате за всичко... еми нека ви, щом сте такива гадове, щом предпочитате да сложите чалми и да станете албанци, само и само да не си признаете, че сте българи, нека ви... не се радвам за това, но вие си го заслужавате за съжаление... И все пак ще опрете до нас, тъй като няма на кой друг да разчитате, освен на България. Гърция при най-малка възможност е отворила паст да ви глътне, за Сърбия да не говорим, за албанците също... и само на България можете да разчитате, но вие не го осъзнавате. Е, ще си блъскате главите, ама вече ще е късно да се осъзнавате![]()
Македония трябва да е българска! Искам да ходя до Охридското езеро и да пия ракия на брега му без да си нося паспорта. Ама много зор за нищо е тази фанатизирана тема – и сега „великата“ македонска нация се реди във Външно за български паспорти.
Ей, цървули смотани, ZaMakedonjaKeUmrem в частност – като сте толкова горди и независими защо идвате да взимате наши паспорти свини блатски? Стойте си във великата република и си бъдете чисти македонци. Следващия път като минавам пред Външно, бързам, не бързам, ще сляза и такива чимбери ще ви надам, че главите ви ще станат като стрелешки дини, путки непоръбени нйедни!
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Толкова са горди и "независими", че ако не са техните господари от Белград да ги спонсорират и така да крепят измислената им държавица, ще се разпаднат за нула време... Рано или късно обаче, всички изкуствени формирования, като СССР, Югославия и т.н. се разпадат, същото ще стане и с другото комунистическо отроче- БЮРМ, няма как просто.
fascist
A DA TI JA EBAM SESTRATA TEBE TAA KURVATA BLGARSKA ZA ДВЕ ЧЕРВЕНИ МОЖЕ?
ZA MAKEDONJA KE UMREM!
Човек, който няма никакви аргументи за "тезите" си може да измъдри само някоя подобна простотия като теб сърбо-болшевишка слуга- ZaMakedoniqKeUmremПървоначално написано от ZaMakedonjaKeUmrem
...
Вечните клишета.Първоначално написано от Fascist
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА БИЛА И ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКА !ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ 1941 Г ! НАПРЕД ПОБЕДАТА Е БЛИЗО ЗАЕДНО С БОЙНИТЕ ДРУГАРИ ОТ СВЕТОВНИТЕ ВОЙНИ - ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ ИЗОВЮВАМЕ ПОБЕДА !
Няма да ти казвам сега Германия колко е боли за нас.
Прав си. И не само Германия, а изобщо великите сили никога не са били на страната на България и са гледали да ни мачкат. Колкото повече сме се доверявали на някой, дали Германия, дали Русия, дали Сащ, накрая винаги ние сме си патили за цялата работа, тъй че можем да разчитаме само на себе си. А че Македония ще си остане българска и българщината там винаги ще бъде жива, това е ясно. Само че няма тенденция в скоро време да си я върнем териториално, макар че аз вярвам, че рано или късно и това ще стане. Само че не по предложения начин- с война, а по друг път ще стане- по мирния път на разбирателство между двата народа и евентуално чрез конфедерация между двете страни, което е най-реалният начин. Ако може да се намери механизъм за обединението на двете страни по модела на ФРГ и ГДР ще е идеално, но трудно засега, много трудно. И нашата, и македонската управляващи върхушки трябва да се сменят, за да има промяна в това отношение и да се тръгне по предложения от мен начин.Първоначално написано от diver
Скапана,сърбо-комунистическа свиня!Македония е Българска!Първоначално написано от ZaMakedonjaKeUmrem
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Нека не му обръщаме внимание на този македонистки глупак и така да го правим по-значим, отколкото всъщност е. А той е едно комплексарче, което идеално разбира колко изкуствена е вярата му в съществуването на някаква македонска "нация" и затова може само да напада с обиди и псувни. Нека си живее в измисления свят на 'античка" Македония, все пак простотията не ходи по гората...
100% да
(македония е била част от бг и мисля, че отново трябва да е)
Какво могъщество??Никога не сме били могъщи.Никога не см емогли да се сравняваме с великите сили.
Абе смешник, твоите "велики сили" мога да ти кажа, че когато България е изграждала държавност, култура и цивилизация и е владеела целия Балкански полуостров са били едни нещастни пумияри. Чак след като България пада под турско иго, те успяват да се докопат до световните богатства, да ги заграбят и вследствие на това да станат "велики", ама колко са велики наистина е друг въпрос, понеже никога не са имали морал, чест и достойнство за разлика от нас българите!Първоначално написано от diver
Пак ще бъде велика, бъди сигурна. Където е текло, пак ще тече, а такива "велики" и изкуствено създадени от масони и ционисти сили като Съединените щати рано или късно ще се разпаднат, както се разпаднаха СССР и ЮгославияПървоначално написано от BallFace
![]()
Айде само да не се обиждаме,а???
Не ви ли омръзна да повтаряте колко велики сме били,че първи сме имали закони,и така нататък.Съгласен съм.Но лежим на стари лаври(то само тва ни остана де) Ама ние сме били велик народ,ние тва,ние онова,те турците са виновни за всичко.Турците са се възползвали от слабоста ни,можем да се ядосваме единствено на себе си.Имало е предложение да спрем преминаването на Босфора от турците но сме отказали.Престанете да гледате миналото и да се блъскате по гърдите какви сме били.Гледайте напред ние сме бъдещето на тази страна.Като гледам какво се пише по тези форуми и как се пише ми се плаче.Боже пази България.
Аз лично не съм те обидил и няма да го направя и си прав до определена степен за старите лаври. Но все пак нали знаеш, народ без минало, няма бъдеще. Ако просто ей така забравим миналото си, само защото е минало, то тогава на какво да се опрем в днешно време? На "величието" на Станишев, Доган и Първанов ли? Аз мисля, че миналото на България е фундамента, на който трябва да се опираме и оповаваме и от които да се водим, иначе сме за никъде с тези "кадърни" политициПървоначално написано от diver
![]()
Така е не трябва да забравяме кои сме били,и какво сме направили.
''Който не помни миналото е осъден да го повтори''
Но не трябва само да разправяме колко сме велики,и да обвиняваме други за собствената си глупост.
Така е, в това твое мнение си напълно прав. Трябва да си спомняме не само величието в миналото, а и грешките, за да не ги повтаряме. Съгласен съм и с това, че никой не ни е виновен, че не ни пука за собственото ни бъдеще че си хвърляме боклука през терасата, пречим си един на друг и не ходим да гласуваме. Ето за това пък сме си изцяло виновни и няма изобщо за какво да обвиняваме турците, евреите или циганитеПървоначално написано от diver
![]()
ТочноПървоначално написано от Lake_bodom
ние сега не се опрвяме в нашата малка република, а какво остава ако се обединим с Вардарска Македония.
![]()
България ще изпадне в криза![]()
В криза или не, Македония е жива българска плът и не трябва да я губим. И ако имаме шанса да си я върнем, задължително и с цената на всичко трябва да го направим.Първоначално написано от alexandarchy