Цитирай Първоначално написано от diver
Айде само да не се обиждаме,а???
Не ви ли омръзна да повтаряте колко велики сме били,че първи сме имали закони,и така нататък.Съгласен съм.Но лежим на стари лаври(то само тва ни остана де) Ама ние сме били велик народ,ние тва,ние онова,те турците са виновни за всичко.Турците са се възползвали от слабоста ни,можем да се ядосваме единствено на себе си.Имало е предложение да спрем преминаването на Босфора от турците но сме отказали.Престанете да гледате миналото и да се блъскате по гърдите какви сме били.Гледайте напред ние сме бъдещето на тази страна.Като гледа какво се пише по тези форуми и как се пише ми се плаче.Боже пази България.
Аз лично не съм те обидил и няма да го направя и си прав до определена степен за старите лаври. Но все пак нали знаеш, народ без минало, няма бъдеще. Ако просто ей така забравим миналото си, само защото е минало, то тогава на какво да се опрем в днешно време? На "величието" на Станишев, Доган и Първанов ли? Аз мисля, че миналото на България е фундамента, на който трябва да се опираме и оповаваме и от които да се водим, иначе сме за никъде с тези "кадърни" политици