Само ако знаеш колко пъти са ме лъгали и са лицемерничили... В момента в скайпа си имам 3 абоната. От яд всички други измахах и оставих само хората,които винаги са били до мен. Знам,че е за добро. Не искам да мисля за миналото,гледам напред. Няма да забравя предателството и няма да допусна същите хора да ме излъжат пак. Беше ми гадно закратко,но това е човешко. Вътрешно в себе си изпитвам едно необяснимо блаженство от факта,че съм прозряла истината. Честно. Миналата година бяхме компания от 10-тина момичета (в класа). Разпокъсахме се,някои се изпокараха - разпаднахме се. След това останахме само 5,но не се задържахме дълго. Преди около 5-6 месеца обаче почнах да се събирам с други 2 момичета от класа. Еми да, и те показаха голямата си "обич" наскоро. Сега сядам сама на чина,прибирам се сама и отивам сама на даскало. Майната им на другите. Вече ако ми потрябва някой за нещо - тогава го търся. Използвам ги и те мен. Естествено изключение правят горе споменатото трио :Р Реалността е гадна,светът е суров. Много пъти съм си казвала "Не мога вече",но преживява се. В момента в такъв ад съм попаднала,че си нямаш на идея. Знам обаче,че ще го преодолея!!! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ! Бъди силна и безчувствена в някои случаи - върши работа при мен. За да се развеселиш пусни си някоя забавна песен или погледни във vbox-а някоя пародия. Усмихни се и кажи едно хладнокръвно "Мри в л**на! " за тая твоя "приятелка" ... :P