ПС. Тъпа си. Не мога да повярвам, че сподели поучителното си и пълно с разбиране мнение с нас. По темата -Както сто пъти повторихме гадно, но факт- всички хора дори и най-близките ти приятели и роднини някога умират. Останалато не го броя за проблем.
ПП На всички ще ни се отрази поне за 1 ден да спрем да мрънкаме за щяло и нещяло( не говоря за смъртта на дядо ти обаче изпити и приятели използвачи имат 90 процента от хората). И аз съм искала да се самоубивам за 2 минути на всеки две седмици. Сигурна съм, че и много от останалите са го мислили. Само че поводи за самоубийство ще имаш всеки ден, като започнем от нещастна първа любов (това вече може да си го изживяла все пак знам какви са критериите за любов на тийнейджърите в днешно време ) през проблеми в работата, тъпото ежедневие, лицемерниците, сметките и като бонус неприятни изненади като изнасилване, обир, убийство на близък човек, 5-6 катастрофи и някоя по тежка болест. Ясно ми е че нито на тях, нито на нас ще ни стане по-добре от това клипче, обаче мен ме накара поне 1 час да спра да мисля само за себе си. http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff