.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK

Случвало ли ви се е ?

Случвало ли ви се е някой много малък ( 10-12 годинки ) или някой дъртю да ви се натиска яко ?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    neeee aa slu4i mi se edin put edna pikla na 13 da mi se natiska ama az kato purviq glupak i se vurzah i posle sujalqvam

Град
    Улицата
    ми момче съм ама ми се е случвало некви малки момиченца да ми се натискат и то даже доста чак плашещо нз на къде отиват децата колко по-малки толко по-зле место да е обратното :X :S
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Случвало ми се е ... и още как ... и по-лошо. Даже не искам да си спомням
    След седмата бира всички са еднакви!

Град
    Велико Търново
    ne mi se e slu4valo
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    ne mi se e slu4valo
    i po dobre da ne ti se slu4va

ne mi se e slu4valo i ne iskam da mi se slu4i

mmm da ... 1 lape ot daskaloto
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Да нали са ми наборки

Град
    софия
    не ми се е случвало като се замисляедин път едни момиченца сигорно беха 1, 2 клас ме гледаха много влюбено в час по физкултура
    не спираха да ме гледат и едната ми се подхилкваше
    ма не ми се е случвало да ми се натискат

Guest
    малък да

Виждал съм как става тоя фокус.
    Ама стане ли на мен от някоя баба или дядка на пр-ката ми.. не се шегувам - ще хвърчат ченета.
    Бал сам ги в стафидите..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

не ми се е случвало
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

1 път 1 педераст (отвсекъде си) ме гледа в рейса докато си пътувах най-кротко..Ама ме гледа като неопетнена мома...Накрая на слизане му намигнах и си тръгнах....Малки скачат, ама въдицата е на високо...а за по-стари (казвам стари) тя е далеееч по трошлива...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

hottie
    Guest
    Дъртаците много често ми се лепкат нещо
    Иначе веднъж едно момченце (мисля на около 12-13) го хванах как ме гледа точно в циците в тролея Ама ми беше по-скоро смешно - той мъничък

Фен
    Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Дъртаците много често ми се лепкат нещо
    Иначе веднъж едно момченце (мисля на около 12-13) го хванах как ме гледа точно в циците в тролея Ама ми беше по-скоро смешно - той мъничък
    tfa za d1rtite si e mn0og0 vqrn0..as vseki den 0t y4ili6te k1m fk16ti i ybratn0 s1m v aft0bysa i ys0benn0 kat sa nap1lni t0q aft0bys s d1rtaci ii 99% yt dqd0fcite mlady jensk0 ne vijdali i mn sa draznq kat p04fat da ma yglejdat ili da se natiskat ili kf0ty i da bil0 tak0a....

Град
    непостоянно
    Моите случки са основно по автобуси и спирки... разни дядковци редовно се натискат един даже ме хвана за дупето ама аз се обадих и той се притесни . Отвратителни са . Един сигурно на 55-60 ми буташе 50 лв в диското, абе ужас.
    А едно момче оня ден на 14-15 да е било ме зяпа в автобуса и ми намигва, а като слязох се лепна на стъклото и ми прати целувки... честно казано това ми беше смешно, не толкова гадно.
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

ХаххА....ДА случвало ми се е и то за последно вчера един дядка почна да ми брои гривничките и ми вика много са хубави както и притежателката им....викам аха...и той ми отговеаря много си красива малка госпожице ..елегантна стройна....браво браво ...и ме зяпаше с някаф гаден поглед..при което аз се разкрещях в автобуса..."Какво искаш бе дърт нещастник такуф...майкати ще еб*...и в автобуса всички леш...после слезе на моята спирка и почна да ме следи при което аз супер мноу са притесних и звъннах на един приятел....и като пристигна приятеля ми му вика на тоз да са маха и тоз ми прати въздушна целуфка...и си тръгна...пък тука преди месец едно 12 годишно пишлеме ме преследваше 2 часа и ми викаше "искам да те лижа!..." е ко е тва ся?!
    schranZa pravi tanca......;]

Град
    София
    Tolkova li sym grozen, 4e mai samo na men ne mi sa e slu4valo da mi sa natiskat dyrti

Мега фен
    Град
    SF
    Има в парка един пи4.. на около 50.. сладур е, разхождаме си ку4етата заедно и е то4ен, оба4е много иска да ме 4ука. Натиска ми се непрекъснато, ако се видим, трябва да го дебна непрекъснато, 4е ина4е я ще пробва да ме хване за дупето, я нещо друго. Предлага си ми секс съвсем директно Принципно такива неща много биха ме плашили, ама него го познавам от 5 години ве4е (откакто имам ку4е и го извеждам), така 4е го знам - не е опасен, няма да ми направи нещо насила.

Още в работата има двама, пак бая възрастни - единият е на около 50, другият е на 40 без малко - та и двамата имат мераци Не знам как все на разни такива попадам.

Ина4е по-малки досега не са ми се натискали, ама в такъв слу4ай би ми било единствено смешно

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Чак пък яко не,но е имало случаи дъртаци да ме оглеждат и да ми правят намеци-ужасно е
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    ne no pove4eto dartaci se natiskat na deca
    (sun)~{}*

Голям фен
    не

Re: Случвало ли ви се е ?

Цитирай Първоначално написано от best_buy
    Случвало ли ви се е някой много малък ( 10-12 годинки ) или някой дъртю да ви се натиска яко ?
    ne i neiskam
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си