- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 16 годишно момче пенисът му да е 14см???
Напълно нормално е. И моят е толкова.![]()
Пролетарии от всички страни, съединявайте се!
не е важно колко е голям , а колко е работлив![]()
комплексар...колкото толкова..един метар ня ти стани тъи че свикваи..!Първоначално написано от onlylovenosex
ne to4no 6ot ako ti e 10 sm kolkoto i rabotliv da e nqma da e tolko qko ot kolkoto s po golqmПървоначално написано от lumpy
![]()
всеки с пацата си![]()
моя е 13 санти
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
bratoooooooooo kvo zna4enie ima kolko ti e golqm penisa
има значение ако не му е 20 см не стаа ...![]()
golqma rabota kvo si se pritesnil .... vij si4ki ti kazvat 4e e napalno normalno ..... ima i est takiva det tva e spr malko i e mn zle za tqh no takiva filmirani fantaziiki vinagi gi ima i nqma da iz4eznat....![]()
![]()
taka 4e spox
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
16 godini normalno 16-18 santa (16 18 extra razmer) ako ti e 14 a e debel kato iumruk nemoje6 go sravnqva sys edin 20 22 santov deto e po tunak kato morkov ili dva prysta.. demek gledam debelinatai byrzinata s koqto mu6ka6
ako darji6 ... i e debel o6te 1 2 santa i 6a kurti6
Нормалния Размер Си Има Предимствата Пред Останалите... При По-Големите Ерекцията Е Слаба... Меки Са Като Кашкавал Общо Взето И Само Изглеждат Страшни... Малките Се Пълнят Адски Бързо... Обаче Почваш Да Се Комплексираш От Момичетата... Така, Че Средният Размер Е Напълно Достатъчен... Пък И Да Имаш 30 См Момиче До Многократен Оргазъм Зор Ще Докараш Само С Ръгане... Така, Че Техниката Е Важна, А Размера Не...
Напълно! П.С на 14 съм и пак мога да ти отговоря!![]()
Спокойно имаш страхотни размери за пенисът ти..!!!![]()
basiii kat gledam taq tema mai az sam defekten da go eva![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от ludia_s
що твоя колко е
![]()
![]()
37 му е, гаранцияПървоначално написано от pErFeKt_GiRl
![]()
xАХаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
vinagi v pove4eto slu4ai shte ima zna4enie v drugi nqma.. smisal rqdko se sreshtat mom4eta koito se otdavat napalno znaqt 4e ne im e golqm ama zatova se otdavat napalno na momi4eto i gledat da kompesirat neshtata.. davam primer s edna fr .. bivshoto i gadje imashe golqm ama ne beshe izpitvala orgazam s nego..a segashniq mu e malak ala 1viq im seks beshe 6 4asa toi svarshil 3 pati a tq dostaaa pove4ee.. taka 4e.. ;]Първоначално написано от GregoryHouse
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
като бях на 14 ми беше 14см на 15 беше 15 см и сега сам на 19 и ми е 19 на 18 иуни ставам на 20 ама маи няма да си продължи традицията !!! и оня дето вика че по големите били меки нищо общо като камък еако искаш мойе да пипнеш
![]()
ne pozna 57 e debaПървоначално написано от OtherDimension
mi 17 a sam na 16![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ама вие кво, с линии ли си ги меритеегати само като си го представяяяя....
![]()
![]()
![]()
Някои може и с ролетки да си ги мерят.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Пролетарии от всички страни, съединявайте се!
emi s liniq be ili zemam na dqdo mi chertojniq triugulnik![]()
Напълно нормален ти е размера!Аз знам едно момче с пенис "мутант" - на 14 год. му бил 17см, а сега на 20год. му е 27см....
![]()
Тука има много просто обясниение .... Баща му е негър !Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
![]()
![]()
tykmo po lesno she opravqsh devstvenite![]()
АЬХЬАХЬХАХЬАХЬАХЬАХАЬХЬАХ ЬА
Muay-thai - The ultimate fighting skill