- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Знай че,колкото и да отричам винаги ще те ОБИЧАМ !!
Моят проблем е абсолютно същият... Заради грубото му държание скъсахме. Хвана си нова приятелка ама в момента са в нещо като застой-скарали се и сега той се чуди дали да късат или не... Проблема ми е, че още го обичам и то много. Сега сме уж приятели (което погледнато реално е почти невъзможно, но...) обаче когато знам, че е с нсея направо умирамНа няколко пъти си опитах да избягам...в смисъл да спра всякакви контокти с него и издържаме известно време и двамата почваме да се търсиме-единият път той,единият аз и така... Не знам дали ме обича още-казва, че винаги щи има по-специални чувства към мен, но не оточнява какви. Казва, че обича другото момиче, но аз някак си не мога да го повярвам, защото са заедно само от месец... Не знам какво да правя наистина - когато общуваме и той не е скаран с нея умирам направо, когато са скарани (колкото и подло да прозвуче) ми е добре... Вече знам, че не мога да спра контактите с него, защото всичките пъти, н които опитвах се провалиха... Сега докато са скарани ми е добре, но всяка сутрин се будя със страха, че ще ми каже, че отново са се сдобрили...
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..