- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tova raztoqnie :(
tva razt mejdu nas me ubiva![]()
Руса кукличка
Щом веднъж не го е направил, можеш да му вярваш.. Но ако не спреш да мислиш за това.. То ще се случи.. Просто се отпусниКо ще правиш чак у Холандия :>
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Руса кукличка
Не се притеснявай.. Каквото има да стане ще стане.. :>
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
не мисля че ще те забрависпокоййййноооо, забавлявай се там... все пак в Холандия.....
![]()
Според мен няма за какво да се притесняваш...щом миналата година не е сгафил,значи и тази няма!Споко мацка ....пък и все пак имай малко вяра на момчето :P
Go fix yourself !
мисля,4е не...и при мене има сега такова нещо и се побърквам,макар 4е е само за 3 седмици...мн е кофти.но ако любовта е истинска нищо не може да и попре4и
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ЕЕ спокоийно, щом вече веднъж се е държал прилично цяло лято значи много те обича и ще го направи съсъ сигурност 2-ри път! :P
na4i ako te obicha naistina nqma da si hvane druga i 6te te 4aka :P se pak 3 meseca ne e koi znai kolko vreme :P zatva ne se pritesnqvai mili4ka ako si zaslujava 6te 4aka![]()
![]()
По голяма тъпотия не бях чувал...Най-вероятно и миналото лято ти е изневерил...ако иска да направи така че да не разбереш ти няма да разбереш...Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Рано или късно всичко ще свърши, колкото по-рано го разбереш... толкова по-добре за теб.![]()
рано или КЪСНо...ако е късно след 5 години кел файда?Първоначално написано от angelcheeee_93
Честно казано ние не можем да знаем какво му се върти в главата...все пак лято идва,знае ли човек.
ako te obi4a silno ne se pritesnqvai mislq 4e nqma da si nameri dr,puk i kakto nqkoi dr e kazal v temata kvoto ima da se sly4va 6te se sly4i,ha i az bqh v holandiq minaloto lqto,super samo 4e nadali 6ti haresa tva 6ibano vreme tam prez pove4eto vreme
Няма да те забрави. Ти внимавай да не станеш наркоманка в Холандия.
П.С. Супер. Цяло лято няма да гледаме тъпите ти теми.![]()
Ако си имате вяра - всичко точно...точно до степента, че ако ти изневери да си сигурна, че ще ти каже...Аз такова обещание съм направил и съм сигурен, че ще го изпълня, защото моята приятелка заминава за Холандия (всичко живо там ходи явно сега) да учи - 4 месеца : пишка + смс-и и малко скайп....Всичко зависи от вас и в същото време не...Ако е писано да сте заедно,всичко ок...Ама ти не го мъчи всяко лято да го оставяш ей така - лято,тестостерон,жени по бански,мн свободно време....
Stultum est timere quod vitare non potes...
Попринцип никой от нас не може да е сигурен дали ти е изневерил или не, дори и ти, такива неща могат да се прикрият. Може естествено и много да те е обичал,та тази любов да продължава и сега, но пак не е изключено това лято да му мине някоя подобна идея през главата. Осъществия ли я, тогава вече имате проблем...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
ne se pritesnqvai,6om edin pat ne ti e izneveril,vse pak,tva sa 3 meseca,dosta vreme e,no ti se otpusni i,kat se varne6 6e my misli6Първоначално написано от GregoryHouse
с приятеля ми се разделихме , само защото той отива да работи на морето за лятото , там ще е 3 месеца и явно го е страх , че чувстсата ми към него ще се променят или може би си иска свобода за да си искара готино там . вече наистина не знам![]()