- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно изпитване по английски език- 8 клас
Мисля ,че имам 69 точки което е 5,1.Тъпият 1-ви лисънинг
![]()
Мхм и ще прекършиш болните амбиции на някой от родителите си ....Първоначално написано от lunata_baby
http://mon8.mon.bg/?m=31 tuk ima rezultatite![]()
![]()
parolata e "f3ee5"
![]()
![]()
Ňő M
Ами то това в само за Професионална гимназия по туризъм,София,а някой знае ли къде може да намеря кодовете и на другите училища ?
Оф 5.40.. баси прецаканото..![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Имам 4 и това си очаквах![]()
hey xora
zdraweite
sry che sym na latnica,ama za izwestno wreme sym w chyjbina i ne moga da si naprawq da psa na kirlica ))
kakwo stawa s tiq rezyltati
doshli li sa ??![]()
hey wdqx che ste pisali lik za rezyltaite
ama tiq iskat da pisha na kirlica,a az kato ne moga.....![]()
kwo da prawq sega ??![]()
Виж кажи , ако искаш какво трябва да напишеш , аз ще ти го напиша и ти само ще си го копираш![]()
xora
ne moga da se oprawq s tiq rezyltati
wie kak si namerixte ocenkite ??
az ne moga da razbera w toq sait na MON
pishe rez samo na nqkakuw 8 a ot swetowno neizwestno ychilishte![]()
![]()
![]()
![]()
Хораа от Къде може да си проверим резултатите че не ми се чака до понеделник
![]()
![]()
![]()
Резултатите НИКЪДЕ неможете да си ги проверите освен от вашият учител по предмета Резултатите излезнаха днес .
Аз имам 4 и си се радвам на това![]()
Аз имам 5.55 обаче има някакви грешки във въпросите, което значи че мойта оценка ще падна към 5.49 , което си е доста пре**но. Ама не ми пука особено![]()
--------------------
сегашните седмокласници догодина с като нашите учебници по английски ли ще са или заради новата програма и тях ще сменятда са ви казвали нещо госпожите
дано да мога да си продам английския то се е видяло че сме най набутани
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Английския няма начин да си го продам , това за мен е абсурдТози учебник си е цяло злато . Обаче те нали учат от 2 клас английски , не виждам как може да ги пуснат с нашите учебници
![]()
П.П. Вече не свикна ли все ние да сме прее*ани , чисто нови учебници си стоят в нас и събират прах по шкафовете или просто ги изхвърлям![]()
Нова програма, миличка.
Набутани сме отвсякъде. Накараха ни да купим "updated" учебници за близо 50 лева, а се оказа, че само корицата е сменена. Просто компаниите трябва да си продават учебниците, нали разбирате. А това не би могло да стане, ако си купуваме такива на старо.
нашата госпожа каза че може да са по English in mind но вместо от червения може да почнат направо от зеления Ще ги продам само да имам възможност ще си ксерокопирам последните страници на учебната тетрадка с определенията и обясненията и ако ми потрябва нещо там ще го търся
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Третият учебник от English in mind е на нивото , което ние получихме от първия ни учебник . А за лексиката , там е просто елементарна![]()
46 точки.. малко не ми достига за четири![]()
Ама го минах бееееееее![]()
Не е истина колко се кефя
![]()
имам 20 точки някаде 2.54 май беше 30 човека в класа 19 двойки![]()
![]()
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
62 точки - 4,65Абе, доволен съм, можеше и повече, но не се оплаквам....
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
БРАВО!Първоначално написано от dark_wings
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Тук можете да видите теста и официалните отговори публикувани от монhttp://www.minedu.government.bg/open...8kl_languages/
На теста имам 4 грешкисега остава и на есето да нямам или да са само 1-2
![]()