.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Хора, лежете по цял ден у вас и после искайте да нямате целулит.
    "Ще си купя еди-кво си, че да ми се махне целулита от задника, пък ще стоя да си клатя краката у нас."
    Тези измислени анти-целулитни масажи, кремове и гелове за мен са пълна глупост.
    Нищо няма да ви помогне, освен движението. Движете се, карайте колело, плувайте, ходете на фитнес...
    Аз никога не съм имала целулит, но една приятелка тъкмо за лятото си го разкара като тръгна към края на пролетта за 1 месец на фитнес.
    I still have feelings...
    you are my passion.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от waninslawa
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    Може разбира се. Та. като за начало е хубаво да си купиш домашен мед, а не от този, който продават в магазините, защото домашния е много по-качествен.
    Разнасяш на дланите си две супени лъъжици мед и започваш да залепваш и отлепваш рязко меда от засегнатите зони в продължение на 5 минути. Да те предупредя - в началото много боли и ти излизат малки синини, ако прекалиш. Няма да има ефект веднага, а след третата - петата процедура ще забележиш, че по ръцете ти остава в голямо количество нещо бяло, това са нежеланите подкожни мазнини изсмукани от порите на кожата.
    Процедурите се правят през ден, но не и всеки ден!!
    Въпросът ми е за 10 дни ще успея ли да премахна бричовете от дупето ми с тази процедура с мед , тъй като съм слабичка и само те са ми проблемни !?!?Надявам се на отговор!
    Абсурд да 10 дни да стане каквото и да било.Има ефект от меда и от масажите с утайка от кафе,но се забелязва след доста по - дълго време от 10 дни.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от Lovegood
    Хора, лежете по цял ден у вас и после искайте да нямате целулит.
    "Ще си купя еди-кво си, че да ми се махне целулита от задника, пък ще стоя да си клатя краката у нас."
    Тези измислени анти-целулитни масажи, кремове и гелове за мен са пълна глупост.
    Нищо няма да ви помогне, освен движението. Движете се, карайте колело, плувайте, ходете на фитнес...
    Аз никога не съм имала целулит, но една приятелка тъкмо за лятото си го разкара като тръгна към края на пролетта за 1 месец на фитнес.
    То ако се махаше с един месец фитнес никой нямаше да има.
    За движението си права и не си права, трябва да се спортува, но само със спорт не става - най-успешното срещу целулит са масажите, но не да си ги правиш сама, а при специалист.

Всеки ден в продължение на почти два месеца , ходя да бягам сутрин и вечер по 1 час и половина , има ефект стегнаха ми се краката ..

Повече от фен
    Здравейте това с медомасажа наистина става, но бялото не е мазнина, а токсини всеки масажист ще ви го каже. За 10 процедури не става с медомасаж - не се залъгвайте. За толкова трябват други процедури - според моят опит най- добре репинг. Поне аз съм много доволна от тях.

Здравейте! На 15 съм и по бедрата и дупето имам целулит..не е много,но не е и малко! Някой ще ми каже ли ефикасна диета която да спазвам,съчетавайки я със спорт (бягане)? Сега мисля да започна и процедурите с меда,надявам се да има резултат!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от MidnightCreep Виж мнението
    Много вода,упражнения за проблемните зони,малко кардио и някакво кремче.
    .
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си