- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- премахване на целулит ?
Хора, лежете по цял ден у вас и после искайте да нямате целулит.
"Ще си купя еди-кво си, че да ми се махне целулита от задника, пък ще стоя да си клатя краката у нас."![]()
Тези измислени анти-целулитни масажи, кремове и гелове за мен са пълна глупост.
Нищо няма да ви помогне, освен движението. Движете се, карайте колело, плувайте, ходете на фитнес...
Аз никога не съм имала целулит, но една приятелка тъкмо за лятото си го разкара като тръгна към края на пролетта за 1 месец на фитнес.
I still have feelings...
you are my passion.
Абсурд да 10 дни да стане каквото и да било.Има ефект от меда и от масажите с утайка от кафе,но се забелязва след доста по - дълго време от 10 дни.Първоначално написано от waninslawa
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
То ако се махаше с един месец фитнес никой нямаше да има.Първоначално написано от Lovegood
За движението си права и не си права, трябва да се спортува, но само със спорт не става - най-успешното срещу целулит са масажите, но не да си ги правиш сама, а при специалист.
Всеки ден в продължение на почти два месеца , ходя да бягам сутрин и вечер по 1 час и половина , има ефект стегнаха ми се краката ..
Здравейте това с медомасажа наистина става, но бялото не е мазнина, а токсини всеки масажист ще ви го каже. За 10 процедури не става с медомасаж - не се залъгвайте. За толкова трябват други процедури - според моят опит най- добре репинг. Поне аз съм много доволна от тях.
Здравейте! На 15 съм и по бедрата и дупето имам целулит..не е много,но не е и малко! Някой ще ми каже ли ефикасна диета която да спазвам,съчетавайки я със спорт (бягане)? Сега мисля да започна и процедурите с меда,надявам се да има резултат!![]()