.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

хубави крака

имам много слаби крака се едно ей ся ще се счупят искам поне малко да на пълнея да станат хубави крака а не като някоя кибритена клечка ама само в краката иначе фигурата ми е 6 ако някои знае как нека да пише моля ви без обиди

Мисля ,че да напълнееш не е най-добрият вариант . Може да замениш желаните от теб килограми не с тлъстини , ами с мускули . Може да ходиш на фитнес и да ядеш здравословна храна и от всички хранителни вещества по малко !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Мисля ,че да напълнееш не е най-добрият вариант . Може да замениш желаните от теб килограми не с тлъстини , ами с мускули . Може да ходиш на фитнес и да ядеш здравословна храна и от всички хранителни вещества по малко !
    +1 ... ам не прекалявай с мускулите ... все пак си момиче

Има такива диети за напълняване, потърси по саитовете

Град
    Велико Търново
    6tom e samo za krakata ne se pritesnqvai,nqma nijda da pazi6 dieti i tempodobni.za vsi4ko si ima vreme ,no ako iska6 o6te po-hubava figura-hodi na fitnes.togava 6te ima6 zdravo i stegnato tqlo
    Руса кукличка

dobre a kak da natrupam muskuli ama s doma6ni uprajneniq bez fitnes za6toto roditelite mi nqma da me pusnat a kato natrupam muskuli zna4i nqma da izglejdat tolkova slabi taka li?

Град
    Велико Търново
    moje da opita6 sas sutre6na gimnastika i sport
    Руса кукличка

Бягай и прави клекове,но най-добре си е бягането,защото ще се стегнеш цялата.Ако си се вглеждала,ще се сетиш,че лекоатлетистките са с мускулести крака.Е ти ще спреш,когато счетеш за необходимо
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Цитирай Първоначално написано от МъНиЧеТо_Е_тЪжНиЧкО
    dobre a kak da natrupam muskuli ama s doma6ni uprajneniq bez fitnes za6toto roditelite mi nqma da me pusnat a kato natrupam muskuli zna4i nqma da izglejdat tolkova slabi taka li?
    Аз искам да си стегна краката и работя по въпроса като правя едни специални упажнения , но няма как да ти ги обясня за това потърси в "ЮТууб" за клипчета с тези упражнения . Аз от там ги научих . Много помагат . Наистиона стягат краката . Успех и наистина не прекалявай , защото всяко нещо , което е прекалено е грозно ! Успех ти пожелавам !

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones

Re: хубави крака

имам много слаби крака се едно ей ся ще се счупят искам поне малко да на пълнея да станат хубави крака а не като някоя кибритена клечка ама само в краката иначе фигурата ми е 6 ако някои знае как нека да пише моля ви без обиди
    az imah podoben problem i za 1 mesec 40min bavno bqgane na den mi re6i problema /pone pri men beshe taka /

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

за да ти се стегнат краката карай колело скачай на въже нищо няма да ти стане и ако потичаш малко аз сега на това съм наблегнала
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    аз пък искам някой да ми каже диета за да ми отслабнат краката ..навсякъде съм мега добре само краката ми са дебели
    Summer (h)

Тичай.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

uprajneniata 6te pomognat! kakto ve4e kazaha drugite - klqkania,bqgane i kakvito dr uprajnenia nameri6 za natovarvane na krakata a za bqganeto 6te ti e mn polezno ako ne e na ravna zemq ami po nanagorni6te i nanadoni6te taka natovarvaneto 6te bude po-ve4e! su6to ... moje6 da nosi6 beli pantaloni i poli za6toto te suzdavat vizualnata iluzia 4e si po-pulna

Мега фен
    ами ти на колко си? щото аз като бях на 12-13 и малко по-малака имах доста слаби крака обаче сега съм на 15 почти и вече мога да кажа, че не са толова слаби или поне аз не ги чувствам чак толкова слаби. ако си някъде в тая възраст 11-14 сигурно с времето ще се оправят от само себе си, както при мен стана. обаче имай предвид, че явно структурата на тялото ти е такава, тъй че не очаквай кой знае какви чудеса

Цитирай Първоначално написано от laila_94
    аз пък искам някой да ми каже диета за да ми отслабнат краката ..навсякъде съм мега добре само краката ми са дебели
    Ми пак тичане...

Град
    В сърцето му!
    Тичане, Тичане, Тичане! Това е!

А..по темата.. аз имам един въпрос
    Преди около една година бях 47 кг...така се случи, че през тази една година последните 2 месеца тичах и ходех много! Сега съм цели 53 кг но не ми личи да съм надебеляла..Възможно ли е мусколите които направих на краката си да са допринесли част от теглото ми? ( в смисъл то нямам чак мусколи..но все пак..)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си