- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде обичате да ви целуват?
ами те само по бузата са ме целували...какво да ви кажа![]()
someone else...
Първоначално написано от Ивалинка
Ти на 8-10 години ли си ?![]()
Ти па на колко си бе? Ей писна ми от секи дето се мляскал 1 пъти и се ебал 2 да се прай на голям...Първоначално написано от ilsi_
емм извинявай ама да са те целували само по бузата едва ли ше си на повече или пък ак0 си тряя да си мн задръстен .. ( нищо лично ) Не се пиша за мн голяма, но на 12 вече се бях целувала с език и мисля че е нормалноПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Кфо пречи на 18 да се целуваш за 1ви път с език, че не разбирам? Значи ако не са като нас са боклуци,тъпаци задъстеняци,деца и etc...Аре да иаме малко уважение секи си взема решенито за него си...
Вратлето, рамената, гърба и кръста. Пощурявам![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Лелее,аз съм на 15 и по бузата не са ме целували...Ужас,колко съм задръстена просто...Иначе по темата предполагам,че е хубаво по вратлето ,по устата и такам за целункиПървоначално написано от ilsi_
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
По челото :P
По челото е толкова мило и сладко... Много е приятноПървоначално написано от kato` limonche
![]()
щях да кажа нещоПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
кфо?!Първоначално написано от Mu7k0
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Аз обичам да ме лижат по вратлетоо побъркваммм сеее....и целуването също... абе аз обичам моето съкровище да ме целува навсякъде
![]()
По врата (както повечето момичета),по устата...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Същото...Първоначално написано от slun4ice
![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
не ва да не си помисли, че ши ти се присмея нещо..Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
![]()