Първо искам да ти кажа,че "банята,ножът,вените" изобщо не решават проблемите!Напротив,правят ги повече.Освен това,това не е начинът, да ги разрешиш.Трябва да се изправиш лице в лице с тях и да им покажеш,че ти си по-силна и че те нямат право да натделяват в живота ти.Съвет?Съвет...Добре,ще се опитам да ти дам съвет.Огледай се и открий защо се чувстваш така,защо си отдалечена от света,защо не допускаш никой до себе си.Каква е тази защитна стена,която си изградила около себе си?За какво ти е тя?Да не би някой да те е наранил и затова да си решила,че ако се оттеглиш,няма вече да те боли,ще си на сигурно,няма да те е страх?Да,вярно е,така ще е.Но помисли и ще видиш,че това не може да продължава вечно.Ти си човек,а хората са тук,на Земята,за да се учат от грешките си,да чувства,да обичат,да се гневят.Освободи малко душат си и покажи истинската си същност,която,убедена съм,е много добра.Няма за какво да живееш?Напротив!Има!Заради родители си,заради себе си.Ако покажеш същността си на хората,те ще разберат какъв човек си и ще се присъединиш към тях.Не е трудно,просто подай ръка.Не се крий в черупката си,защото ще пропуснеш много от нещата,които се случват по света.Имаш проблеми?Че кой няма!Но това,че родителите ти се карат,изобщо не означава,че вината за това е твоя. Знам,че ти е тежко и че се чувстваш зле,но колкото и да ми се иска,не мога да ти помогна за това.Просто се опитай да игнорираш колкото може повече проблемите и ще се почувстваш по-добре.Отпусни се малко,разговаряй,разкрий се.Не всеки на този свят иска да те нарани,моля те,не оставай с такова убеждение.Ако искаш да поговорим за още нещо,пиши и ако искаш,ще ти дам скайпа си.Дано да съм помогнала...поне мъничко!Успех! \/