Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
Оф, говорехме за Тангризма. Майнете го това опикано християнство поне от една тема. . Пренаписано или не, то е съвършено тъпо и изплагиатствано. Точка. Какво говорехме за Тангра? А,да! Честно казано не ми се вярва тангристите да са монотеисти. Според мене е имало и други богове, но понеже българите са писали на някаква много объркана писменост, още нищо не се знае. Ще видим нататък ...
Съвършено тъпа си ти така като гледам. Щом можеш да имаш подобно мнение за Християнството, значи първо си нямаш хал-хабер от него, второ отричаш религията, благодарение на която човечеството се възроди и преодоля езическото мракобесничество и идолопоклонничество.
През гъза ми е за ограниченото ти мнение, детенце. Живей си в опиканите илюзии, които миришат на монопол на тъпички и наивнички хора, изповядвай си глуповатата религийчица, когато са измислили шепа тъпи като галфони, завищащи същества в римската империя и си замълчи Християнството е жалка пародия на езичеството и повтаря всеки негов ритуал, всеки негов мит и т.н. Оплювайки коренните религии, оплюваш и продукта. Не че той не заслужава да бъде оплют.
Какво възраждане, бе кретен такъв?! Хората първо са били езичници. Или ше ми кажеш, че някога, много преди езичеството хората са били християни . А в човешката история има един период, който се нарича Възраждане или Ренесанс. Ма щи кажа кога е - тогава, когато хората са установили, че глуповата ти религия става само са боклука и са започнали да се грижат за себе си.