Цитирай Първоначално написано от idealnata_t
абе ние сме толкова проста държава нямаме никаква култура и религия само това мога да ви кажа обиколила съм целия свят и вси1ки континенти ....и хората са много по вярва6ти но не крадат от църквата а дават за нея и всички е много по цивилизовано....за българската църква не знам дали тук е мястото да спомена че е едната от малкоъто по света където свещите не са безплатни няма да ми пре4и да дам 20 стотинки за БГ но не бих го направила за да мога да запаля една свещ
Супер неграмотна си просто, няма какво да се коментират глупостите ти. Щом можеш да казваш, че българите, които сме в основата на европейската култура и цивилизация нямаме никаква култура и цивилизация, значи какво има да говорим... Вземи по-добре прочети някоя история на България и не се излагай толкова...
А за свещите, не знам защо си мислиш, че всичко в този живот трябва да ти е безплатно. Сакън ако дадеш 20 стотинки да не обеднееш. И ходенето на църква не се прави само за да запалиш няколко свещи, сама знаеш много добре за какво се ходи. Паленето на свещи е просто ритуал към християнската религия със символичен смисъл, ама да не ти обяснявам сега.