Беше лятото на 2006, когато баща ми си внуши, че съм дюстабан. Гениално, налиии? Купи ми някакви стелки, които в последствие захвърлих сама, нещо взеха да се вмирисват, но най-гадното беше, че изпълних едно негово желание... То беше: препоръча ми да се повдигам на пръстите на краката си един път дневно по около 30 пъти. Беше убеден, че така сводът на петата ми ще стане кат' неговия.. типичен антидюстабан. Добре, ама... Упражненийцето наистина стяга прасците, но какво забелязах миналото лято.. Първо да спомена, че по гърба ми (кръста по-точно) са се появили стрии, из форума четох едно мнение, че това е причинено от бързото израстване на тялото през пубертета. Та к'во имам аз на краката.. Значи.. вътрешната част на коляното, където е сгъвката, сега се е покрила със стрии. Ако искате, и пикче ще ви дам. Сигурна съм, че е причинено от тези упражнения за повдигания на пръсти (няколко месеца ги изпълнявах, а после спрях). Или пак е от бързия разтеж?! Имате ли идея как да ги разкарам тези... неща??? Отговаряйте, а снимка може да ви дам утре.