.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Рокли...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Рокли...

Такам..7 клас съм. И другия месец ще има прощална вечер на целия випуск в един ресторант. Всички решиха, че това ще е като "абитиурентска" вечер и са си приготвили рокли. Не искам да се чувствам неудобно и не на мястото си, така че моля ви дайте някакви снимки на рокли. Да не са много официални, къси и не много скъпи ... Абе ако искате и скъпи давайте, просто искам да знам какво да си търся по магазините.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    somewhere over the rainbow
    Nito edna roklq li nqma6?

Град
    Франция
    Не...за какво ми е? Аз съм на 14 години къде ще нося аз официални рокли. Хора, моля ви се дайте някакви идеи, ще се побъркам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер сте решили . Според мен на възрастта ти ще отива някакъв младежки модел в класическо черно . Примерно в "Сислий" продават страхотни сладички рокли за около 80 лева . може да си намериш и нещо по-евтино де . Ето и моделя който всъщност имам впредвид :

Надявам се да съм ти била полезна . ако не ти харесат моделите ... моиже да избереш и сама нещо по твой вкус !

Град
    Франция
    Първата и последната много ми харесаха като модел, но не и като цвят. Въпреки това МЕРСИ много ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ти луда ли си,бе
    Бягайс дънки,кво толко..

ние също с е събирахме след 7 клас ...................но не бяхме чак с такива роклии......просто се бяхме наконтили малко повече с по нови дрешки.......аз бях с нова прическа потури и яко потничее.......

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Някоя пъстра лятна рокличка не би ли свършила по-добра работа от това да даваш пари за нещо,което ще облечеш може би само веднъж?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    или аз не помня или последната рокля Сисли, която съм гледала беше 100 +
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от "*...I Love You...*"

[url
    http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisp lay.jsp&event=display&prnbr=8P-223121&page=9&cgname=OSCLODRSVIL&rfnbr=2667[/url]
    тази е мн сладка

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

i dvete sa sladki ama taq po dulgata - vtorata za koqto govori6 trqbva da si visok za da ti stoi dobre :P i da ima6 hubavo tqlo ina4e kato bremenna

Цитирай Първоначално написано от *...I Love You...*
    i dvete sa sladki ama taq po dulgata - vtorata za koqto govori6 trqbva da si visok za da ti stoi dobre :P i da ima6 hubavo tqlo ina4e kato bremenna
    Абе то за всяка къса рокля ти трябва хубаво тяло
    Иначе имам подобен потник и майка ми ми каза,че потника бил за бременни

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

az imam mn tkaiva tuniki s visoka taliq i malko sa kat za bremenni naistina ama ako si slabi4ka stoi dobre.

Град
    Франция
    Мерси много.
    Аз по принцип мислех да съм по спортно облечена, ама .. просо съм адски суетна. Знам, че не е хубаво но при мен е факт

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Мерси много.
    Аз по принцип мислех да съм по спортно облечена, ама .. просо съм адски суетна. Знам, че не е хубаво но при мен е факт
    i az sum taka spoko i si e hubavo nqma ni6to lo6o v tva momi4etaa da iskat da izgeldjat dobre

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Може би някоя рокличка от този род- http://i.data.bg/08/05/29/977340_orig.jpg
    Все пак е бяла с малко черно,а и не си тръгнала на погребение с тези черни рокли.Избери нещо по-разчупено,по-интересно,свежо.Айде лека нощ и успехи .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Супер сте решили . Според мен на възрастта ти ще отива някакъв младежки модел в класическо черно . Примерно в "Сислий" продават страхотни сладички рокли за около 80 лева . може да си намериш и нещо по-евтино де . Ето и моделя който всъщност имам впредвид :

Надявам се да съм ти била полезна . ако не ти харесат моделите ... моиже да избереш и сама нещо по твой вкус !

първата съм я виждала и на човек как седи =)
    Една моя съученичк беше с такава рокля на бала и стоеше наистина ужасно!!

А относно проблема на момичето пуснало тази тема - ще ти пратя линк на моята рокля и как седи. Малка вечерна не особено елегантна рокля, перфектна за твоя случай и дори и за истинска бална вечер
    цък

=)

Град
    Франция
    lonely in my live, благодаря ти. Роклята е прекрасна. Аз си търся нещо такова. Sodmicdream, роклята ти седи много хубаво, но не е мой тип, а и май ще има едно момиче с нещо подобно. Днеска ще ходя по магазините и ако си харесам нещо и си го взема ще го пусна тук ;]

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Франция
    Купих си рокля Черна, къса, голямо деколте и тип балон. Семпла е, не е някаква прекалено специална. Намислила съм си аксесоарите ми да бъдат сребърни

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Чакаме снимки =)
    и.. поздравления!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    Чакаме снимки =)
    и.. поздравления!
    Даааа...снимки давай снимкииии

аз бих заложила на тази..
    http://www2.victoriassecret.com/comm...VIL&rfnbr=2667
    мисля че не е толко официална.. и мисля че е най-добре.. пак и да ти кажа чесно не се обличай чак толкова официално гледай нещо от типа.. спортно-елегантно.. поне според мен де.. - лично мнение
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си