Цитирай Първоначално написано от NiddHogg
знам че момичето ще страда но помислете примерно аз както съм наа на 16 години и направя на някоя дете и тя примерно на тази възраст какво да правя ?
1-ви случай решавам да нея напускам и ражда детето помислете че трябва да спра училище и цел живот да работя за мизерни пари то детето ще е сигурно недоразвито некак си смисъл че сме по малки не са ни развити организмите това означава че за тези 2мата който са направили бебето животът който са искали е свършен а ти си те първа на 17 години почваш да озряваш на тая възраст и да се натресе дете просто животът ти се съсипва
2-ри случай Зарязваш момичето даваш и съвет да направи аборт примерно ще разделите парите за аборта ще кажете на вашите тогава няма да има такъв проблем може би ще се разделите но голяма работа тогава животът продължава и няма проблем. КФО ТОЛКО ?!
От друга страна до голяма степен са виновни и момичетата ако спят със някой за 1ви път (по този начин най-често се получават нежелани бременности) закфо не му кажат 3-4 пъти преди да правят нещо да го извади накрая да внимава че я е страх и да пие противозачатачни тогава няма да има такива проблеми и ще бъдеш спокоен и щастлив
при 2рия случай .. я си представи тя да направи аборт обаче да стане нещо и да се осъкати и да не може да има деца..... кво става тогава.... ? и все пак наистина е по-добре аборт.......... аве най-добре е да се ползват ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА.... като ПРЕЗЕРВАТИВИ и ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ.... оф... ей за тва още ме е страх да прая секс... заради някви такива "гафове" ....