.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: вежди

Град
    НякЪде...ТаАм ;)

вежди

моля виииииии помогнете ми!
    Оскубах си веждите преди време(Бяха много много хубави,но какво ми щукна та ги оскубах)и така продължих да ги скубя и когато майка ми каза ,че са толкова тънки и грозни,се погледнах в огледалото и видях,че наистина е грозно!

Решила съм да изчакам да пораснат достатъчно и да станат дебелички и да ида на козметик само да ми ги оформи и повече няма да ги пипам,но майка ми каца,че няма да пораснат толкова дебели и че трябват около 4 месеца най-малко да пораснат,а сега е многоо грозно и както са наболи просто...как можах толкова да изглупея незнам!!!!
    кАжете ще пораснат ли отново и как ДА напРавя дА НЕ СА ТОЛКОВА ГРОЗНи,но не искам да използвам тея моливи за вежди!!!!!!
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Spoko, macka Ti pa kvo se panirash Ne se pritesnqvai, shte porastnat, prosto izchakai i ne pravi gluposti s tqh dotogava Edna poznata sushto taka si puskashe vegdite i vuobshte ne se e pritesnqvala kak izglegda, ne beshe nishto osobeno Taka che.. smelo napred, izchakai gi dokrai i otivai na kozmetik, nai - dobre vinagi hodi, za da ne si gi zagrozish, uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Притеснявам се дали ще отнеме много време и как ще ги скривам,защото е грозно ,а още съм на 14

shte porasnat spokoino

shte porasnat spokoino

Ne mi se vqrva da e chak tolkova grozno, imenno za tova ti kazvam, che na tazi moq poznata hich ne i stoeshe zle, e, tq si beshe hubavichka, sko ima znachenie No predpolagam za mesec shte ti porastnat , ti sama shte razberesh koga sa gotovi, a ako tolkova ne mogesh da se gledash taka, pusni si britonche, koeto da ti gi skrie, takova po - dulgichko, za da moge i da g opusnesh po - lesno. ne se pritesnqvai tolkova, shte se opravqt Puk i mogesh da si napravish hubav grim, koito da kompensira tova
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Еми ще се поскрият малко,ако си пуснеш бритон,НО под тях !Разбира се,ако ти отива бритон Аз така се бях направила преди 2 години и си мислих,че е много готино да си с тънки и къси вежди

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Няма смисъл да съжаляваш, да се самообвиняваш и да се измъчваш!Има 2 варианта-да изчакаш веждите да порастнат, колкото и грозно да изглеждат през цялото това време, другата възможност е да си направиш бритон, който да скриее челото ти.
    Успех!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Ne mi se vqrva da e chak tolkova grozno, imenno za tova ti kazvam, che na tazi moq poznata hich ne i stoeshe zle, e, tq si beshe hubavichka, sko ima znachenie No predpolagam za mesec shte ti porastnat , ti sama shte razberesh koga sa gotovi, a ako tolkova ne mogesh da se gledash taka, pusni si britonche, koeto da ti gi skrie, takova po - dulgichko, za da moge i da g opusnesh po - lesno. ne se pritesnqvai tolkova, shte se opravqt Puk i mogesh da si napravish hubav grim, koito da kompensira tova
    Взе ми думите от устата

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    блАгдаря ви мн0ого ,но мисля,че бритон не ми отива!май ще чакам

Ако те притеснява как изглеждаш се подстригни с бретон и си го носи върху челото, така няма да ти се виждат веждите

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от bubenceee
    блАгдаря ви мн0ого ,но мисля,че бритон не ми отива!май ще чакам
    Просто го дадох като идея.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на plamka
    И аз имах няколко такива периоди, в които се бях окепазила. Веждите ми бяха дебели буквално три косъма. Но ги изчаках да порастнат, не е чак толкова грозно, никой нищо не ми каза. А ако искаш може да си ги оформяш с молив докъто пораснат достатъчно, но не с черен, защото става много изкуствено и смешно. Иначе и бретона е вариянт.

spokssiii (hug) 6a porasnat nz ama edna fr si gi maji6i s hininova voda 6toto na edin piqnski kupon i q bqha izgorili ima i po lo6i slu4ei ako takoa hodi s golemi caki nqma da se vijdat
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

tfa s cakite oba4e e ideq zamisli se ili pone opitai vij se s caki mislq 4e e mn dobra ideq

bubenceee
    не искам да използвам тея моливи за вежди!!!!!!
    moje da se naloiji da izpolzva6 pone vremenno!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    bubenceee
    не искам да използвам тея моливи за вежди!!!!!!
    moje da se naloiji da izpolzva6 pone vremenno!!!
    Ако го поставяш както трябва и ако е подходящ цвят няма да имаш никакви проблеми...или може да си направиш бритон, който да ги скрива докато пораснат...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    фон дьо тен + молив за вежди
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Не мога да разбера за къв чеп ви е да си прайте веждите като конци. Много ясно, че е грозно и не стои естествено. Спокойно, ще порастнат пак. Има минимален шанс някакви малки косъмчета дето си махнала да не поникнат после (при мен така съм забелязала). Иди на косметика после за 3 лв ще ти ги оправи

xaxa za nekvi vejdi daje britoni q karate da si prai spox we macka 6e se opraat pooformi gi leko samo kolkoto da zapazi6 nekva normalna forma .. 6e si porasnat spko

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от www
    xaxa za nekvi vejdi daje britoni q karate da si prai spox we macka 6e se opraat pooformi gi leko samo kolkoto da zapazi6 nekva normalna forma .. 6e si porasnat spko
    Еми да ти кажа ако са и много зле и не иска да слага молив е супер гадно да ходи с обрасли вежди. Пък ако и стои добре бритон що пък да не си направи...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си