- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя?
Има едно момиче което го харесвам,а тя май знае,че я харесвам дори без даиска на двапати и съм и виждал г......, и и съм и правил масаж
Тия дни искам да я целунна и се чудя по блузките или по устните и ме е страх как ще реагира?
г гъз ли трябва да значи или гърди?
The Spark
гърдитеПървоначално написано от 5StaR
стигасте отклонявали темата!Трябва ли да рискувам да я целунна или не,как ще реагира тя ?
![]()
![]()
ти си и виждал гърдите а пък за една целувка питаш нас
![]()
![]()
...кът й видя гърдите как реагира ..тъй ще реагира и кът я целунеш
![]()
![]()
тя незнае че съм и виждал гърдите
Може без да иска да е влизал в женските съблекални.Ние така правихме на времетоПървоначално написано от alleks
И казвахме че сме търсели тоалетните ...
Ако става въпрос за целувка...една целувка по бузката ще свърши перфектна работа...тя да се изчерви...да загуби ума и дума по теб...да се влюбите и всичко да завърши с Хапи Енд
![]()
Успех!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
цункай я по бузката пък ако нищо не напрай после може и по устата![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Целувай!![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ами 1-во седнете двамата..поговорете си.Дръж се по-мило с нея...след това я прегърни....и после я целуни.Не се притеснявай как ще реагира,ако не и е приятно ще те спре още в началото![]()
е кво ти ся искаш да я целунеш щото ве4е си и виждал гърдите така ли??Първоначално написано от fenera999
абе....ти незнаеш ли как се правят тия работи с целувките...нежни думи4ки,прегрътки и ...няма що да се притесняваш как ще реагира ако видиш 4е и тя те харесва .
хах да .. тъкмо ще ги види за трети пътПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от cinderella_gugutka
не е заради гърдите,просто я харесвам от пръв поглед и се познаваме а за гърдите ги видях безда искам защотот беше миналото лято беше изпотена и си вдигна блузката зада се избарши лицето,а втория бях утях,тя си играеше с блузката си. камо недейте се смейте![]()
И тя не носи ли сутиен тая мацка ....Е щом си бил у тях начи има приятелско чувство.Така че целувай да не ти пука .Нищо не можеш да загубиш
![]()
--------------------------------------------------------
за щастиеПървоначално написано от Gabriela_
![]()
![]()
![]()
тя незнае че съм ги виждал,но мисля че тя знае че я харесвамПървоначално написано от babity
Еми като се пробваш да я целунеш ще разбереш дали и тя те харесва.Ако ти отвърне значи те харесва ако не значи просто си оставате : "само приятели" (най тъпата фраза)
Не му давам повече от 13!Първоначално написано от LastWarrior
Късмет с мацката, просто давай по нежно.. ако не и приятно, значи не иска такава близост и ще я оставиш на мираНезнам това много зависи и от вас самите, ви познавам като хора и незнам какво да кажа ;]
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Абе ти гледай колко си напреднал, за целувката питаш!Отдай се на желанието така да се изразя![]()
ахахаха развесели ме тая тема.по проблема кво да ти кажа да ме целунеш мен ше реагирам по 1 начин тя по друг и общо взето всеки по различен начин като искаш да разбереш просто е - целуни яии не забравяй да кажеш как е реагирала
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Аз викам да изчакаш да станете на 8 :/