.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Imam problem..

Град
    skitnik sam :P haha

Imam problem..

Imam problem..
    smisyl neznam dali e v men, no ponqkoga prosto neznam kakvo da kaja kogato sym s nqkoe momi4e posle kato se zamislq moga da kaja 10 hilqdi gluposti koito ne sa mi do6li na uma neznam dali se spi4am ili prosto zabivam kogato sym s nqkoe hubavo momi4e no obiknoveno kazvam ne6to ne smisleno nerazbrano ;D ili pitam ne6to za koeto znam
    Vqrno razgovora e ot 2ma 4oveka nemoje postoqnno da govori edin no ne vladeq teq jadai umeniq da govorq gluposti postoqnno ili kogato po4na sa tolkova typi 4e po-dobre da si myl4a a samo myl4anie men ne mi pre4i da myl4a no neznam vsqka6 myl4anieto me pravi sku4en ;D neznam prosto ponqkoga e taka drug pyt kato sym pil primerno moga da govorq za vsi4ko bez da me barka no ina4e ne sym takyv 4ovek ... ama kak da se promenq ? nqkoi idei ne6to???
    NqKaF si TaM :P

Предписание

Сутрин- 100гр спиртни напитки
    Обед - 100гр спиртни напитки
    Вечер - 150гр спиртни напитки

В продължение на на 1 месец...след това вече ще свикнеш без тях...

А по сериозно...да ти си проблема за да го оправиш излизай по честно с мацки с времето ще станеш по уверен...никой не се е родил научен...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Доста ще е банално ако кажа"Отпусни се и говори каквото ти дойде" но за друго не се сещам. Освен да пийваш по една бира преди да излизаш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Imam problem..
    smisyl neznam dali e v men

Е не е в тебе. в мене е проблема.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Around... :)
    Az su6to imam takuv problem kato izlizam s nqkoe mom4e,mn e kofti.Vse si kazvam,4e sega 6te se otpysna i 6te buda po-osvobodena i samoyverena,no doide li momenta se spi4am i zacepvam..

Re: Imam problem..

Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    Imam problem..
    smisyl neznam dali e v men, no ponqkoga prosto neznam kakvo da kaja kogato sym s nqkoe momi4e posle kato se zamislq moga da kaja 10 hilqdi gluposti koito ne sa mi do6li na uma neznam dali se spi4am ili prosto zabivam kogato sym s nqkoe hubavo momi4e no obiknoveno kazvam ne6to ne smisleno nerazbrano ;D ili pitam ne6to za koeto znam
    Vqrno razgovora e ot 2ma 4oveka nemoje postoqnno da govori edin no ne vladeq teq jadai umeniq da govorq gluposti postoqnno ili kogato po4na sa tolkova typi 4e po-dobre da si myl4a a samo myl4anie men ne mi pre4i da myl4a no neznam vsqka6 myl4anieto me pravi sku4en ;D neznam prosto ponqkoga e taka drug pyt kato sym pil primerno moga da govorq za vsi4ko bez da me barka no ina4e ne sym takyv 4ovek ... ama kak da se promenq ? nqkoi idei ne6to???
    Казваш си ''маината му нито е последната жена нито единствената'',така че даваш смело и няма да се притесняваш,всичко е въпрос на самовнушение,а ако те отреже следваштата,и така лека полека ще се отпускаш.Аиде успех,и нали знаеш че алкохола няма вечно да ти помага.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от avril_6
    Доста ще е банално ако кажа"Отпусни се и говори каквото ти дойде" но за друго не се сещам. Освен да пийваш по една бира преди да излизаш

тфа с бирата не ми допада ... някои и от тфа ги хваща
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от avril_6

тфа с бирата не ми допада ... някои и от тфа ги хваща

Казвал съм го преди и пак ще го кажа! С усилени тренировки всичко се постига!! Ползвай предписанието по-горе + добави още 100/150 грама преди среща и ще си ок.
    The Spark

Град
    az po-dobre s tiq razhodi za alkohol da si naema edna kurva nikvi prikazki samo sex
    btw nqmam problem s momi4etata, a s momi4etata koito hraesvam hubavite momi4eta s koito iskam da stanem ne6to pove4e ot poznati
    prosto izvednyj svyr6vat temite az mlykvam tq mlykva i nikav razgovor do kraq .... probvam ne6to da kaja kolkoto da ne myl4a otgovor - neznam 6toto se kazvam nqkaf typ vapros ama tq ne potfa6ta nqkoq tema i te taka tva mi e problema ?!?!? daite nqkvi spasitelni varianti za temi vyprosi i t.n.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Imam problem..
    smisyl neznam dali e v men

Е не е в тебе. в мене е проблема.

по темата..кирилица рлззззззз
    .!.

vai az sum to4no obratnata
    zapo4 vam da govorq sumati neshta i nemoga da spra pitash tam 4uval lisi novata pesen na edisi koiq noviq film tozi kefeli te ako ste na kafe piesh edna bira i se otpuskash az purvo nemojesh da govorq i az no sega nemoga da spra
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен
    ем то се мисли предварително ходи се подготвен на среща

az po-dobre s tiq razhodi za alkohol da si naema edna k***a nikvi prikazki samo sex
    btw nqmam problem s momi4etata, a s momi4etata koito hraesvam hubavite momi4eta s koito iskam da stanem ne6to pove4e ot poznati
    prosto izvednyj svyr6vat temite az mlykvam tq mlykva i nikav razgovor do kraq .... probvam ne6to da kaja kolkoto da ne myl4a otgovor - neznam 6toto se kazvam nqkaf typ vapros ama tq ne potfa6ta nqkoq tema i te taka tva mi e problema ?!?!? daite nqkvi spasitelni varianti za temi vyprosi i t.n.
    същата работа е и при мен .... момичета които не са мои тип ме харесват а с тези които искам стане нещо не се получава

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Еми така де, и аз съм същата. Но примерно, като се получи това гадно мълчание и го питаш нещо извън темата като например: Кефи ли те един си коя песен или филм, или там нещо за даскало, или За цигарите дали пуши и тем подобни и после почваш да дрънкаш на тая тема.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

az po-dobre s tiq razhodi za alkohol da si naema edna k***a nikvi prikazki samo sex
    Започни с "мама ми каза, че когато съм бил на 2 годинки..." . Ако не заспи- срещата е била успешна .

Проблема е, че се притесняваш. Трябва да се отпуснеш. Алкохола ти допринася за това, но ти трябва да свикнеш без стимуланти... Просто се отпусни и не мисли "какво да кажа сега", а й кажи нещо... Не мисли дали ще е тъпо или не. При положение, че и тя не говори, вероятно и тя изпитва същото - притеснение, а ако изпитва това, независимо какво ти ще кажеш (дори да е ужасно глупаво), няма да му обърне внимание като такова. Просто се отпусни и не си задавай някакви цели, а приеми, че човекът е едно от онези момичета за които не искаш нищо повече от приятелство.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Притеснение му се вика...

Животът е адът описан в Библията!

ами пич да ти кажа в теб май е проблемът... ама можеш да се оправиш трябва тренинг успех!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Yeeeeeeeeeeee ;dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
    Naprao se razbiq ;]

всеки е минал по тоз път мисли си че не са нищо повече от теб и така.Тия жени са големи хиени видят ли че лапаш вадицата и почват да те правят на идиот

Еми това е често ялвение.. при ммомчетата яяя по спокойно ве хора 1 път се живее.. да не ви пука з анищо..говорете глупости наред..разсмивайте дамата до вас и се кефете... срамуването е излишно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си