.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Продухване

kfo e to4ny produhvanety kak izglejda nqkoy mojili da mi pokaji nqkakva snimka s produhvane na kosa molq vi mno e spe6nyy pls pomognete

т.1 и т.7
    krem4et0

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    по темата нищо не знам .. само 4е тфа не е правилния раздел
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Re: Продухване

Цитирай Първоначално написано от miloty
    kfo e to4ny produhvanety kak izglejda nqkoy mojili da mi pokaji nqkakva snimka s produhvane na kosa molq vi mno e spe6nyy pls pomognete

т.1 и т.7
    krem4et0

нещо не те разбрах.Да не става въпрос за издухване,че моята фризьорка казва така когато ще ми оформя косата със сешоар

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Точно тази дума, която употребяваш всъшност представлява процедура, която се прави с цел отпушване на ушите. Вкарват ти едн тръбичка в заболялото се ухо а другият край на тръбичката е в ухото на лекаря. Взима се един гумен балон и ти се вкарва въздух през носа. От теб се иска да казваш "р". Целта е да започне да се чува пукане.
    Да ти кажа.. не е особено приятно усещането

Град
    В сърцето му!
    ахахах ми напраскай си косата с лак за коса и отиди на силен вятър за 10 мин.
    После пиши дали резултата ти е харесал, да пробвам и аз!!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

Re: Продухване

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Цитирай Първоначално написано от miloty

т.1 и т.7
    krem4et0

нещо не те разбрах.Да не става въпрос за издухване,че моята фризьорка казва така когато ще ми оформя косата със сешоар

и аз мисля,4е става дума за продухване със сешуар,макар 4е му викат издухване...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си