.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Срамно?!

Град
    RuSe
    Еми направете го на интимна светлина и няма да се вижда. Свещи,червени лампи туй-онуй. . . . И нищо няма да види
    А и щом ти е гадже трябва да те разбере. Щом те обича и т.н. . . .

Guest
    кола маска,зарежи я тая самообрасначка..

ами ако подкожните косъмчета са 2-3 може много внимателно с една игличка да ги изкараш и после с пинсетка да го отстраниш. на следващия ден няма да има спомен от тях. но го прави само ако не са близо до срамните устни. ако е на пубиса , няма да има проблем. ако ти е по-ок да се бръснеш, винаги след това използвай бебешка пудра

Повече от фен
    Град
    София

Re: Срамно?!

Цитирай Първоначално написано от malka_zapushalka
    Значи от няколко месеца насам по интимните ми части излизат странни неща, явно космите не могат да излязат добре и образуват несхто като пъпки, но проблема е че искам да правя секс с гаджето ми но ме е срам от тези неща, моля дайте някакви съвети и без ебавки моля всичко е абсолютно сериозно
    Не говори за подкожните косъмчета, а за масните образувания, които излизат .. това е напълно нормално .. изглеждат като малки бели пъпчици без връх .. все едно ти е набутан силикон в онази работа .. нали ??
    Jedem das Seine!

Споко бе мила той няма да те гледа толкова както ти казаха преди мен ...др е целта на секса.
    А иначе не само от самобръсначка се получава, понякога и от кола маска...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Значи от няколко месеца насам по интимните ми части излизат странни неща, явно космите не могат да излязат добре и образуват несхто като пъпки, но проблема е че искам да правя секс с гаджето ми но ме е срам от тези неща, моля дайте някакви съвети и без ебавки моля всичко е абсолютно сериозно
    i az sam imala podobed problem ne se brasni a moje da hodi6 na kozmertik i nqma da ima6 toq problem
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Не говори за подкожните косъмчета, а за масните образувания, които излизат .. това е напълно нормално .. изглеждат като малки бели пъпчици без връх .. все едно ти е набутан силикон в онази работа .. нали ??
    да точно за това говоря

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    можеш да ги разчистваш с пинсетка..аз така правя,когато имам такива и ми излизат по-малко..а и се бръсна..нормално е
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    people`s wet dreams
    човече като гледам си ми близнак по .... И аз бях така но се оправих , не се плаши

Значи като се обръснеш и като останат само тея подкожните взимаш една игла или нещо друго остро и вадиш тея косъмчета да излезнат на яве
    Като излезат ги оставяш така и не бараш нищо там докато не зарастнат тея неща там и след като всичко е ок си правиш кола маска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си