- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно?!
Значи от няколко месеца насам по интимните ми части излизат странни неща, явно космите не могат да излязат добре и образуват несхто като пъпки, но проблема е че искам да правя секс с гаджето ми но ме е срам от тези неща, моля дайте някакви съвети и без ебавки моля всичко е абсолютно сериозно![]()
емиии ти бръснеш ли се по принцип![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
IZPOLZVAITE PREZERVATIVI !!!![]()
Така е .Обръщат ти се косъмчетата,кофти е ама се получава от бръсненето.Не си бръсни интимните части а ги епилирай или кола маска![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
по принцип се бръсна но днеска се обезкосмих с кола маска, но не е тва проблема а кво ще стане като види тея неща (казвам неща защото не знам как иначе да ги нарека)![]()
emiii ni6ty nqma da stane hahne vqrvam da my naprai 4ak tolkova golqmo vpe4etlenie
![]()
е да ама те си ли4ат, щото има нещо като подута 4ервениена и така е на няколко места
ohhh emi nz6tom tolkova te pritesnqva otloji sexa dokato ne se mahnat tiq raboti ili nz...
![]()
mi ako e kato p1pka mahai vr1h4etobzk se ...
abe spokoino be toi nqma mnogo mnogo da te oglejda tam naprao 6e vleze![]()
hahahaПървоначално написано от x3eme
i az taka i vikam ama...pritesnqq se momi4eto
![]()
е дано не оглежда много и без тва там имам един гаден такъв рожденен белег та и ако тва са види ...
e hybo de, toi ne te li e vijdal do sega gola![]()
Първоначално написано от malka_zapushalka
spokoino otpusni se i vsi4ko 6si doide na mqstoto
abe spoko to za tva e nare4eno sex - ne da te gleda a da deistva![]()
не нацяло но белега го е виждал и само пита от кво е и друго не каза ...Първоначално написано от stefity
emi obqsni mu bez da se pritesnqva6 i gotovo :P nqma na4in da ne te razbere i spox si4ko 6te e na 6 samo ne se pritesnqvai![]()
мерси много![]()
![]()
Изроде спокошибай мацката и не се притесснявай
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Ako gi brusnesh na kontra se poluchava taka. Az lichno otdelqm malko povechko vreme i dolu q karam s pinseta. Nqkoi den shte mi pisne i shte si oformq bikini liniqta s kola maska.
![]()
![]()
Brei che geiski se izkazah
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
С пинсета ли е .. стига е
Мене ме марзи да се избръсна ти с пинсета ... паднах напрао и ко стойш и махаш косам по косам ?
Не е вярно, че подкожни косъмчета има само про бръсненето - аз лично се виждам в чудо от тях, а се епилирам винаги. И то стават на пъпчици само на нежни места, около бикини-линията, иначе си израстват подкожно и си прозират - не е приятно.Просто ако човек има нежна и чувствителна кожа, няма спасение...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Миличка, това се получава от самобръсначката попринцип. Ползвай кола-маска или епилатор, но с него може да те боли... Аз лично не издържам с него. А относно приятеля ти.... защо ще се притесняваш? Той да няма да те гледа с лупичка и да разглежда всеки един зетайл по теб!![]()