- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и смс-и?????
Здравейте!
Така.. да започвам направо...
От около месец и половина ходя с едно момче.Много е готин,много мил..просто всичко е супер.НО има един малък проблем - не може да изразява чувствата си направо.Откакто ходим си пишем смс-и, когато не сме заедно, но в тези смс-и той постоянно ми казва колко му липсвам,колко много ме обича,колко много иска да се видим(при условие,че сме се разделили преди 10 минути..)...Абе въобще всичко е ок, много сладки съобщения получавам,НО проблема е в това, че всичко е на смс-и!!!Като се видим няма такива мили думички, няма ги тези мили обръщения...Не знам просто ми е супер тъпо, защото връзка, изградена на съобщения..не мерси! Но аз просто го обичам и не мога да го отрежа заради това (пък и ще е тъпо..).Искам да съм с него, но няма как като връзката ни е изградена на смс-и.Говорила съм с него, питала съм го защо се държи така, но той вииинаги отклонява темата.Не знам, в мен ли е проблема?!?!?!
Пък и другото, което е, като си е с аверите въобще не се сеща за мен.Обажда ми се и се държи с мен като с позната.Даже, когато е в тяхна компания, не ми казава, че ме обича...И не знам какъв е проблема!Не е срамежлив, не го е срам от мен (...), просто не знам...
Не мога да разбера защо се държи по два коренно различни начина!Мислех,че е различен, че не е като пишлеметата на моята възраст (аз съм на почти 15)...
Благодаря,че стигнахте до тук.Съжалявам много,ако темата е тъпа.Просто исках да споделя и да чуя мненията Ви по въпроса. =]
vsi4ko tova koeto si napisala go kaji direktno na priqtelq si,za da spre6 da se izma4va6 i da se 4udi6 dali ima ne6to.razbii samneniqta i podozreniqta i pogovi seriozno s nego! samo taka moje6 da si sigurna i da razbere6 dali naistina te obi4a!uspeh![]()
Руса кукличка
Ееее ми може да сe притеснява знам ли..да не обърка нещо нз..може би е притеснителен или съвсеем малко срамежлив..направи така,че да се отпусне..говори му ти мили думички ,след което може да ти отвърне![]()
Желязна Девица
Mри съобщенията той може да премисли отговора си, има време за това, а като излизате трябва да е спонтанен, не знам, може би това му пречи. Но със сигулност вината за това негово държание не е в теб. Аз съм подобен случай, нито съм срамежлива, нито нищо, просто когато съм с едно момче, което много харесвам и просто спичам тотално. Не ми е толкова неловко, колкото просто съм толкова отвеяна в този момент и почвам да дрънкам глупости, а не мога да изразя чувствата си, мога да ги кажа, но не и да ги покажа. Просто съм такъв човек. Не мога да кажа дали той е като мен, защото не го познавам, но ти давам пример със себе си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Кaaaaк,при условие, че последния път ми каза "ама глупости, няма такова нещо.." или просто ми отбягва въпроса...
пЛюш!нкаАа~, казвам му мили неща,казвам му, че го обичам...няяяяма не може да се отпусне и това е... Е, какво да направя??? Не знам.. в криза съм направо...
MaLkaTa_LaDy, той не е като теб.В смисъл, че се изнервя нещо от "неловкото" мълчание (което пък мен много ме кефи де) и започва да говори за някакви неща, за простащините, които правят в училище...
Как да го накарам да бъде толкова романтичен, колкото е на смс-и??
qvno e ot horata koito ne se promenqt.ili pogovori s nego seriozno za tova ili si nameri drug ako se 4uvstva6 taka s nego!
Руса кукличка
Държанието му е напълно нормално.Аз също съм от тези,които не могат да говорят за чувствата си,но аз и не мога да ги напиша в смс.Не си мисли,че не те обича.Просто си нямаш представа колко е трудно за някои хора,като мен,да кажат "Обичам те".
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
ИЗНЕВЕРЯВА ТИ!!!! МУАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХА ХАХАХАХХАХААХАХ
Ехххх... Като се замисля найстина понякога е трудно да кажеш тези две думи особено при тези тийн-връзки.. лол.. някак си... не мога да го опиша с точни думи.. Е аз го преодолях на доста младичка възраст -на 15 някъде там... защото ми се бяха случили такива неща за които просто нямам думи но ме научиха и да мога да изразявам чуствата си найстина... Даже прекалено пряма съм понякога и това не се отразява добре, но това съм си просто азТа съвета ми е дай му малко време, направи нещо което досега не си правила... направи му изненада & когато се видите прегърни го и му кажи на ушенце нежно " обичкам те мило"
Сигурна съм че след като види какви неща си готова да направиш за него, ще се опита да откликне и ще има ефект
Бъди на макс себе си & бъди позитивна усмихната
показвай му любовта си.. и искай да я сподели
:P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
valentinka_1990 , аз не смятам, че нещо като това е нормално...
Exsanguination, абсолютно на 10000000000% съм сигурна, че не ми изневерява... не го познавам от вчера все пак...
angelcheeee_93 , мисля, че може да се променя, но явно не и в това си държание.. Не мога да си намеря друг, не искам.Обичам го!
знам че си сигурна,това е и неговата цел - няма да ти го каже в лицето я,между другото ти от кой град си ?Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
Eпс човека е притеснителен... пред теб и пред приятелите му се притеснява да говори за Любофф .... най-вероятно още не е пораснал достатъчно![]()
![]()
JUST DANCE!!
Exsanguination, от Варна съм, защо?
kefish_meee, хмм може и така да е..
щот с теб се знаемПървоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
![]()