Ами да... Бих искала съветче.. Щото вече се обърках и не знам как да се оправя.
В даскало има едно момче (от съседния клас е) , което си харесах още в началото на годината. Но го забелязах, когато той ме загледа.. И аз си рекох "Този к'фо? Oуу бе може да е ебавка." ... Но той ми доказа,че не е. Докато се разминавахме блъсна приятеля си към мен.. И аз си рекох "Това някакъв знак ли е? " И редица още такива нещица, за да ми покаже, че го интересувам. И понеже не бях толкова уверена, най-накрая се реших да мина покрай него и да му хвърля един изпепеляващ поглед. И така се случи. А на другия ден той ми го върна. И аз естествено онемях. Ама проблемацията ми е, че нито го познавам , нито нищо. :P А големите му светло кафеви очи ме привлякоха на момента. :P Слушала съм , че бил добър приятел и т.н. Исках му скайпа няколко пъти... (По чата е най - лесно )
Обаче никой не ми го даде... квачки Дори най-добрата ми приятелка не щя да му го иска...
Толкова закъснях в мъдрене.. Че имаше време , в което се бях залепила за д-то , за да мисля как да го заговоря. И к'фо , нищо не измъдрих. А той сега дори като мине нарочно се обръща към приятелите си, защото знае , че погледите ни ще се срещнат.. И не ми обръща внимание както преди (да ме заглежда по коридора..страшно внимание ) но когато седя на прозореца и се обръщам към него постоянно го хващам да ме гледа. Ама извръща поглед.... Все още му харесва визията ми явно. :P
Ииии можете ли да ми помогнете ... През какво ли не не преминах.. Дори бях решила да му искам да си дръпна от цигарата му.. Ама тъй като не пуша, реших да не му искам. И така, пак замряяях. В отчаянието си се обръщам към вас, тъй като съм една срамежливка..

// И се извинявам, че искрените ми писания излязоха толкова дълги... :///