.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

едно момиче...

Харесвам едно момиче но ми е трудно да и го покажа... ( притеснявам се като съм с нея) а и от друга страна нейната най-добра приятелка е и моя приятелка(която ни запозна) и те постояно са 2те... И даите варианти как да процедирам и с моята любов и нейната приятелка и как да се отпусна като съм с нея и как да разбера дали и тя иска да се получи нещо между нас ?
    Ще оценя сяка помощ

Град
    Ин Дъ Клуб
    Утиаш без много да те е*е и й викаш : Маце, мн си готяна ай ми станеш гадже ва! 1 път като пробвах ми набиха един шамар

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    Утиаш без много да те е*е и й викаш : Маце, мн си готяна ай ми станеш гадже ва! 1 път като пробвах ми набиха един шамар
    идол. така трябва...

едит: отвърна ли на удара
    направих са на кавалер... тя ме шибна па аз седя и я гледам

Град
    Ин Дъ Клуб
    идол. така трябва...

едит: отвърна ли на удара
    направих са на кавалер... тя ме шибна па аз седя и я гледам

и те така... ТУНАИТ УИ ДАИЛ ИН ХЕЛ! е това и кажи

гледаш я като бебе - лампа а ? а ? еи... мушморок си ти ей

Re: едно момиче...

Цитирай Първоначално написано от Big_JoJo
    Харесвам едно момиче но ми е трудно да и го покажа... ( притеснявам се като съм с нея) а и от друга страна нейната най-добра приятелка е и моя приятелка(която ни запозна) и те постояно са 2те... И даите варианти как да процедирам и с моята любов и нейната приятелка и как да се отпусна като съм с нея и как да разбера дали и тя иска да се получи нещо между нас ?
    Ще оценя сяка помощ
    попитаи приятелката ти дали може да пита твоита лубов дали има интерес кам теб или не

Град
    София
    I az sym syglasen s неЗнаен. Pomoli priqtelkata si da q popita kakvo misli za teb, dali i dopada6, no da ne byde direktna - "Haresva6 li go iska6 li da stanete gadjeta". Prosto q pomoli da "ogleda terena" Tova e moqt syvet i sled kato polu4i6 otgovor, ti sam 6te re6i6 kakvo da pravi6.

Град
    Улицата
    и как да се отпусна като съм с нея
    вече е обсъдено , преди разговор с въпросното момиче от 150-250 гр. алкохол и ще си кажеш всичко което ти е на сърце
    +1 samo da ne useti 4e si pil 6toto nqma da e golqm uspeha kazvam ti go ot li4en opit
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

хех благодаря ще провам какво ще стане.. А как примерно да деиствам ако момичето което харесвам почва да се отръпва заради тва че се притеснявам кат съм с нея. освен варианта с алкохола

ами пич отиваш при нея и й казваш за чувствата си,ако те харесва ОК ако не я за**и!

s pravo e bil shamara...po temata...predlagam da q izdebne6 nqkoi put sama i da si i kaje6 si4ko iskreno...
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    In Devil's Castle
    кажи и дано те харесва
    someone else...

И аз съм за варианта с приятелката на не3наен ...Ако пък не те харесва, не я зае*авай винаги можеш да я накар да те харесва по свой си начин
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Пич начина е един...скачай в морето...ако не опиташ нема да разбереш...тва с приятелката е тъпо действай направо...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хех благодаря ще провам какво ще стане.. А как примерно да деиствам ако момичето което харесвам почва да се отръпва заради тва че се притеснявам кат съм с нея. освен варианта с алкохола
    eh,kak 6e se otdrapne e,nqma,kvo ot tva,4e si pritesnen,nqa takiva raboti,i az ne sam saglasna s tva za alkohola,kat ta vidi o6e 6e se razkara,ae yspeh i pi6i,ko e stanalo

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    eh,kak 6e se otdrapne e,nqma,kvo ot tva,4e si pritesnen,nqa takiva raboti,i az ne sam saglasna s tva za alkohola,kat ta vidi o6e 6e se razkara,ae yspeh i pi6i,ko e stanalo
    Почна да ми говори и да ми обръща все по малко внимание , пък и понякога отклонява предложенията ми да се видим....
    Преди тя ме търсише в скаип а сега и не отговаря в повечето случеи... Трява ли се аз да я търся... ? И се чудя как ще реагира ако си променя драстично дърйанието към нея. В смисал че от притесниетлен да почна да я базикам леко и такива закачки и да се отпусна с 2 думи...

Вие как бихте реагирали момиченца

p.p. Не искам да я губя....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Почна да ми говори и да ми обръща все по малко внимание , пък и понякога отклонява предложенията ми да се видим....
    Преди тя ме търсише в скаип а сега и не отговаря в повечето случеи... Трява ли се аз да я търся... ? И се чудя как ще реагира ако си променя драстично дърйанието към нея. В смисал че от притесниетлен да почна да я базикам леко и такива закачки и да се отпусна с 2 думи...

Вие как бихте реагирали момиченца

p.p. Не искам да я губя....
    emi tq taz,kvo iska,takam emi ne i dosagdai mnogo,no pak i ne q ostavqi,ako iska6 po4ni ne6o da sa zaka4ate,tam,kakto ti kaza da sa otpusne6,tva momi4e na kolko godini e?

Еми питай я що прай тей.. Не е дошъл края на света

Вариянта с приятелката е най-лошият възможен Те са най-добри приятелки, казват си всичко. Ще те обсъдят едно хубаво просто и заедно ще решат аккво да те правят Защо да се лъжем - така е. Или действай сам или продължавай да стоиш и да гледаш, ама едва ли това те удовлетворва. А за алкохола... да не вземеш да се натаралянкаш и гледай после пословичен успех сред противоположния пол! Направо е отвратително някой да ти вони на алкохол и да ти се натиска!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Действай сам и деректно!

Само напред... да не ти пука кво мисли приятелката й важното е твойто момиче да мисли хубави работи .. пк те ша се разберат... аа и според мен тва с алкохола лично на мен ако едно момче дойде и земе да се обеснява.. при положние, че е на градус.. ще си помисля, че е от алкохола.. и че не е искрен.. .. щото от личен опит... като дойде едно приятелче.. и ми каза .. "мн. ма кефиш, от много време съм си та набелязал тва онва.." бях склонна да повярвам ако не беше залитнал... и така...можеш да се отпуснеш според мен и без алкохол.. или мъничко, колкото да ти даде кураж...щото по принцип.. някой като е притеснен .. "ох чай да пийна още малко.. щото май не ме е отпуснало още.. " и се натаралянкват... без да се усетят

таа така.. аз мога да кажа.. само напред и сам..

Цитирай Първоначално написано от жУси
    Действай сам и деректно!
    научно доказано
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

[/quote]
    emi tq taz,kvo iska,takam emi ne i dosagdai mnogo,no pak i ne q ostavqi,ako iska6 po4ni ne6o da sa zaka4ate,tam,kakto ti kaza da sa otpusne6,tva momi4e na kolko godini e?[/quote]

10ти клас сме и 2мата

chocolate`kiss
    МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2008 1:14 pm Заглавие:
    Вариянта с приятелката е най-лошият възможен Cool Те са най-добри приятелки, казват си всичко. Ще те обсъдят едно хубаво просто и заедно ще решат аккво да те правят Cool Защо да се лъжем - така е. Или действай сам или продължавай да стоиш и да гледаш, ама едва ли това те удовлетворва. А за алкохола... да не вземеш да се натаралянкаш и гледай после пословичен успех сред противоположния пол! Направо е отвратително някой да ти вони на алкохол и да ти се натиска!
    Аз вече казах на нейната приятелка ,че си я харесвам и не получих много добра реакция...За което излезе права ....
    И ся са чудя как да опраям нещата, щото от прочетеното из форома разбрах че колкото повече отклонява предложенията ми , толкова по малко ме харесва... И зе да ми става много кофти...
    И сега зех по скаипа да се даржа по свободно с нея но тя не реагира и го кара по стару му ....

Re: едно момиче...

Ще оценя сяка помощ
    Кофти ситуациа, по-добре пробва да кажеш. Ще се учудиш колко лесно е понякога след като се каже проблема

mi ako naistian proqvqva interes k1m teb ti sam 6te razbere6 smis1l tq tka ili ina4e s nqkoi jest ili dyma se 6te se izdade a ako naistina mn q xaresva6 prosto i kaji tva e nai dobroto re6enie po dobre e da znae otkolkoto da sedi v nevedenie YspeX :P
    NqmA Ve4e StRaStI , SEXA sTaNa KaT0 ZdRaStI !!!

Цитирай Първоначално написано от Number32
    I az sym syglasen s неЗнаен. Pomoli priqtelkata si da q popita kakvo misli za teb, dali i dopada6, no da ne byde direktna - "Haresva6 li go iska6 li da stanete gadjeta". Prosto q pomoli da "ogleda terena" Tova e moqt syvet i sled kato polu4i6 otgovor, ti sam 6te re6i6 kakvo da pravi6.
    Това не е добра идея ! Всичко трябва да стане без посредници , които могат да кажат каквото си пожелаят след като питат момичето ! Питай я направо ! Така ще си сигурен в това , което ти казва !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си