- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно момиче...
[/quote]
emi tq taz,kvo iska,takam emi ne i dosagdai mnogo,no pak i ne q ostavqi,ako iska6 po4ni ne6o da sa zaka4ate,tam,kakto ti kaza da sa otpusne6,tva momi4e na kolko godini e?[/quote]
10ти клас сме и 2мата
Аз вече казах на нейната приятелка ,че си я харесвам и не получих много добра реакция...За което излезе права ....chocolate`kiss
МнениеПуснато на: Нед Юни 01, 2008 1:14 pm Заглавие:
Вариянта с приятелката е най-лошият възможен Cool Те са най-добри приятелки, казват си всичко. Ще те обсъдят едно хубаво просто и заедно ще решат аккво да те правят Cool Защо да се лъжем - така е. Или действай сам или продължавай да стоиш и да гледаш, ама едва ли това те удовлетворва. А за алкохола... да не вземеш да се натаралянкаш и гледай после пословичен успех сред противоположния пол! Направо е отвратително някой да ти вони на алкохол и да ти се натиска!
И ся са чудя как да опраям нещата, щото от прочетеното из форома разбрах че колкото повече отклонява предложенията ми , толкова по малко ме харесва... И зе да ми става много кофти...
И сега зех по скаипа да се даржа по свободно с нея но тя не реагира и го кара по стару му ....