.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    София

Ако може съвет :D

Значи аз съм детствен а момичето с което искам да се "гнездя" (демек чукам) се чука вече от 2 години, забихме се преди месец и от тогава се опитвам да я вкарам в леглото, но всеки път като се запътя с ръката ми към пичката и тъкмо почвам да си "играя" с нея и тя ми дърпа ръката. А тя вече си е играла с пениса ми и то продължително време. Та аз исках да ви попитам за съвет как мога да я предразположа или да я убедя да си легле с мен (смисъл да спиме базикче)

Може и да ми е малко тъп въпроса, но съм нов в тази сфера такаче извинете ме.

hottie
    Guest
    Ами първо ако спреш да говориш така

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами първо ако спреш да говориш така

Голям фен
    Да е много дразни как приказваш.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ti verno govori6 mnogo skapano

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Божеееее... ти продължавай да държиш такъв език на момичетата..и може и девствен да си умреш...

Повече от фен
    moje da ne iska da spi s tebe a vse pak pogovori sneq
    (sun)~{}*

Супер фен
    Доста си загорял ми се струва! И не става само с действия, ами и с думи.
    А плюс това, ако говориш така и пред нея - със сигурност ще се отдръпне от теб....Така че направи си сам извода!

Guest
    ше се гнездиш,когато се научиш как да говориш

ми значи отиваш при нея и и казваш: Виш к"во ма кучко, мноо ми иска да та шибам и ми са ще да намера пътя към войта пичка..тъй че..разтваряй краката и да почвам да та гнездя..ама тряа да ти каа, че аз до ся не съм са гнездил , а ти са гнездиш от мноо време, тъй че кай ся как да та гнездя, и да са гнездим, сешш ли са,а? " И пич, казвам ти няма начин да не ти пусне

Guest
    Цитирай Първоначално написано от maci
    ми значи отиваш при нея и и казваш: Виш к"во ма кучко, мноо ми иска да та шибам и ми са ще да намера пътя към войта пичка..тъй че..разтваряй краката и да почвам да та гнездя..ама тряа да ти каа, че аз до ся не съм са гнездил , а ти са гнездиш от мноо време, тъй че кай ся как да та гнездя, и да са гнездим, сешш ли са,а? " И пич, казвам ти няма начин да не ти пусне
    евала

Добре беееееееееееееее баси говоренето ти си мноо загорял

Заради начина по които говориш ще гнездиш някоя след около хммм 200-300 години добре в рамките на базика стига толкова.Ако искаш да имаш нещо с нея парво в никакав случай не й говори така!Защо вместо да "атакуваш" не седнеш и да поговориш с нея като за начало.

Град
    Разград
    живота ти няма смисъл,режи си вените

Град
    Plovdiv
    dam seriozno n govori taka otblaskva6to e
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Re: Ако може съвет :D

Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    Значи аз съм детствен а момичето с което искам да се "гнездя" (демек чукам) се чука вече от 2 години, забихме се преди месец и от тогава се опитвам да я вкарам в леглото, но всеки път като се запътя с ръката ми към пичката и тъкмо почвам да си "играя" с нея и тя ми дърпа ръката. А тя вече си е играла с пениса ми и то продължително време. Та аз исках да ви попитам за съвет как мога да я предразположа или да я убедя да си легле с мен (смисъл да спиме базикче)

Може и да ми е малко тъп въпроса, но съм нов в тази сфера такаче извинете ме.
    ti za ediniq sex li si be ?
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Еми не знам момичето с което излизаш какво предствавлява, за да ти дам конкретен съвет в този случай, но както споменаха и другите няма да е лошо да се научиш да се изразяваш по-нормално.Ако го правиш по тази начин и пред момичето, аз ако бях на нейно място сигурно и аз щях да те отрежа. Освен това ти сам каза,че от месец се опитваш да я вкараш в леглотоси, да ама не всяко момиче иска това-да силегне с момчето веднага, независимо колко опитно е. Може би и с това трябва да се съобразиш. А ако не те устрийва щом си толкова загорял си намери момиче, което ще ти пусне веднага.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Ей майка ви дееба ве смотаняци кво тъпо говори ве ебе м усе на човека да се ебе кво ше му казват как да говори некви мухльовци от некакъв още по умрел форум тъп?? Земете се вижте кви злета сте вие, после ми говорете кой как говори.

Като е "тъп, умрял форум" защо пишеш в него?
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Престани да псуваш и щом е толкова "умрел" форума защо седиш и го четеш и отгоре на тва си пуснал над 300 коментара?!?Като не ти харесва някой да не те е варзал тик?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от x3eme

Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от x3eme

e dali pa ne ne govori skapano.......

ако и говориш така и пишката нема да ти пипа ве4е
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    не се пише детствен а девствен .....
    Кажи и го в прав текст бе пич .... кажи и че си се разболял от девственост и искаш тя да се направи на мед. сестра и да те излекува ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Божеееее... ти продължавай да държиш такъв език на момичетата..и може и девствен да си умреш...
    и аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си