- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако може съвет :D
Значи аз съм детствен а момичето с което искам да се "гнездя"(демек чукам) се чука вече от 2 години, забихме се преди месец и от тогава се опитвам да я вкарам в леглото, но всеки път като се запътя с ръката ми към пичката и тъкмо почвам да си "играя" с нея и тя ми дърпа ръката. А тя вече си е играла с пениса ми и то продължително време. Та аз исках да ви попитам за съвет как мога да я предразположа или да я убедя да си легле с мен (смисъл да спиме
базикче)
Може и да ми е малко тъп въпроса, но съм нов в тази сфера такаче извинете ме.
Ами първо ако спреш да говориш така![]()
Да е много дразни как приказваш.
ti verno govori6 mnogo skapano![]()
Божеееее... ти продължавай да държиш такъв език на момичетата..и може и девствен да си умреш...![]()
![]()
![]()
moje da ne iska da spi s tebe a vse pak pogovori sneq
(sun)~{}*
Доста си загорял ми се струва! И не става само с действия, ами и с думи.
А плюс това, ако говориш така и пред нея - със сигурност ще се отдръпне от теб....Така че направи си сам извода!
ше се гнездиш,когато се научиш как да говориш
![]()
ми значи отиваш при нея и и казваш: Виш к"во ма кучко, мноо ми иска да та шибам и ми са ще да намера пътя към войта пичка..тъй че..разтваряй краката и да почвам да та гнездя..ама тряа да ти каа, че аз до ся не съм са гнездил , а ти са гнездиш от мноо време, тъй че кай ся как да та гнездя, и да са гнездим, сешш ли са,а? " И пич, казвам ти няма начин да не ти пусне![]()
![]()
Първоначално написано от maci
![]()
евала
![]()
Заради начина по които говориш ще гнездиш някоя след около хммм![]()
![]()
200-300 години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре в рамките на базика стига толкова.Ако искаш да имаш нещо с нея парво в никакав случай не й говори така!Защо вместо да "атакуваш" не седнеш и да поговориш с нея като за начало.
dam seriozno n govori taka otblaskva6to e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
ti za ediniq sex li si be ?Първоначално написано от I_likE_Sex
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Еми не знам момичето с което излизаш какво предствавлява, за да ти дам конкретен съвет в този случай, но както споменаха и другите няма да е лошо да се научиш да се изразяваш по-нормално.Ако го правиш по тази начин и пред момичето, аз ако бях на нейно място сигурно и аз щях да те отрежа. Освен това ти сам каза,че от месец се опитваш да я вкараш в леглотоси, да ама не всяко момиче иска това-да силегне с момчето веднага, независимо колко опитно е. Може би и с това трябва да се съобразиш. А ако не те устрийва щом си толкова загорял си намери момиче, което ще ти пусне веднага.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Ей майка ви дееба ве смотаняци кво тъпо говори ве ебе м усе на човека да се ебе кво ше му казват как да говори некви мухльовци от некакъв още по умрел форум тъп?? Земете се вижте кви злета сте вие, после ми говорете кой как говори.
Като е "тъп, умрял форум" защо пишеш в него?
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Престани да псуваш и щом е толкова "умрел" форума защо седиш и го четеш и отгоре на тва си пуснал над 300 коментара?!?Като не ти харесва някой да не те е варзал тик?
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от kuklichka_bg
e dali pa ne ne govori skapano.......![]()
ако и говориш така и пишката нема да ти пипа ве4е
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
и аз така мисляПървоначално написано от bebe7o
![]()
![]()