.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

кисти в яйчника

Проблемът ми е следния:
    Менструацията ми закъсняваше и отидох на лекар и ми откриха кисти в яйчника.Изписаха ми да пия хапчета за да нормализирам цикъла и имам няколко въпроса:
    Мога ли да правя секс докато пия хапчетата? Ако мога и ако после се наложи да пия ''escapelle'' и ще навреди ли на цикъла?

Град
    Ha MopeTo (sun)
    има си лекари за тази цел.тука могат да ти дадат съвети от личен опит или от опит на някои познат,но нали знае-всеки организъм е различен.ако на някое друго момиче му е повлияло по тази начин (положително),на теб може да ти повлияе обратното ... говори с лекуващия си лекар,той най-добре ще знае как да ти отговори,какви изследвания да направи и какво да ти изпише
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

hottie
    Guest
    Можеш да правиш секс. Какви хапчета са ти предписали?Защо трябва да взимаш ескапел?Просот се пази повече.Ескапел е много вредно. Но секс можеш да си правиш спокойно.

''duphaston'' се казват хапчетата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Питай гинеколога си дали тоя прогестерон те предпазва! По каква схема го пиеш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от byb0linka
    ''duphaston'' се казват хапчетата
    Това съм го пила за предизвикване на менстуация. Не предпазва от бременност, до колкото знам.Така, че пвавете секс, но се предпазвайте

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, така е. Аз го пих за извънменструални кръвотечения и в упътването не беше споменато дали предпазва от забременяване- даже обратното: изписва се при недостатъчност на жълтото тяло, предишни аборти, лечение на ендометриоза и т. н. Гади ли ти се от него?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Ice
    И аз го пия..Много е гадно......
    Everything happens for a reason..

А някакви други симптоми има ли???
    На мен откогато помня се ми идва пред 2-3 месеца....

Как така ти идва през 2-3 месеца? На колко години си и от колко време имаш цикъл? Ако имаш от повече от 2 години, идването през 2-3 месеца определено си е проблем!

Мега фен
    Град
    София
    Лекаря ми каза, че изписват Дуфастон на бременни жени да им пази бременността, така че....А на вас от него ли ви става гадно?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    И аз пих дуфастон ,но не ми се гадеше!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Как така ти идва през 2-3 месеца? На колко години си и от колко време имаш цикъл? Ако имаш от повече от 2 години, идването през 2-3 месеца определено си е проблем!
    Ами от горе-долу две години ми идва...[/quote]

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Ами от горе-долу две години ми идва...
    [/quote]
    По-добре се посъветвай с гинеколог...Би трябвало вече да ти се е нормализирал, но все пак..
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си