- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Екзорсизъм
бе много с окултизъм не съм се занимавал ама доста ми се ще да ти набия един учебник в главата на тебе. спри да говориш такива глупости от които си нямаш понятие. ако имаш непосредствен опит който те навежда на тази мисъл сподели! ако нямаш си затвори устата и остави на тъпите професионалисти да се се оправят.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
май лейди гага е интелектуален гигант в сравнение с теб![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Пъ че Аз и неискам да съм кат тая ГарГаПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
Първоначално написано от gandalfepi4
Ахъм...Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
^ Ъ? я не моем те разбереме![]()
The Bird of Hermes
Прочети си пак мнението..![]()
ми все още не чаткам. искам да кажа, аз говоря за нещо което разбирам чат-пат (психични заболявания-това уча, имам познати, интересувал съм се), а НЕ за окултизъм. знам че се причиняват от това, това и това и се лекуват с това, това и това. няма някаква дупка в която да може да стои нещо паранормално.
НЕ съм тръгнал да обяснявам нещо за окултизма понеже не го разбирам много много първо и после понеже не е релевантен за тази тема както квантовата физика не е релевантна за френската кулинария. аз така виждам нещата поне![]()
ако има някакъв необясним случай приканих да бъде даден за пример щото аз за такъв не знам. може пък той вече да е причинен от нещо окултно или паранормално, всичко е възможно, признавам. но до този момент всичко е ясно и просто няма къде да го напаснеш този окултизъм (или гастрономията например), просто не са свързани двете неща до този момент. ако пък и ти знаеш нещо, което аз явно не, пиши моля те, отворен съм за нова информация![]()
The Bird of Hermes
Според мен това е възможно.Вярвам във всичко свързано с духове и тн.Това също е възможно.Но не вярвам, че някой от църкавата може да те 'излекува'
съществуват и още как! 1. защото човек в това състояние променя изцяло тембъра на гласа си (малко хора могат да го направят по този начин) ; 2. има регистрирани смъртни случаи на 'обладани' хора.... не знам сега как ше оборите това ... един нормален човек, а и било то ненормален както ги изкарахте не може сам да си причини смъртта... някои хора мислят това за театър или пък за психично заболяване .. ама ае някой да се пробва еи тъй както си седи да каже "ся ше умра" и речено сторено ... е да ама некак ше умре - из един път ще спре да диша ли, от превземки ли или кво
на тая тема сериозно трябва да се позамислите .... btw свещенник може да те излекува, със силна вяра и воля стават чудеса
(и сегаа една сюрия атеисти пак ще почнат "Бог няма!"
![]()
)
^ ако знаеш за някакви такива случаи може ли да постнеш някакви. живо се интересувам от някакви такива "тъмни" райони на известност като функционална хипноза, черна материя и тн. "духовете" са ми стара страст и всеки път щом видя нещо което загатва че може да е истински случай ми се надървя уйа от въодушевление, даже си имам малка колекция посветена на паранормалното![]()
The Bird of Hermes
бая известен е случея на Anneliese Michel ...мисля че по неината изтория направиха филм (The Exorcism of Emily Rose) ...
малко инфо, макар че страшно се съмнявам да повярваш на написаното .. човек който отрича Господ едва ли би повярвал в съществуването на Дявола, ама ае..![]()
http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/emilyrose.php
П.П. по горе забравих да спомена че в такова състояние са наблюдавани хора да левитират (това го гледах в един док. филм) + това четох на няколко места за екзорсизма ..![]()
вярвам че има доста неща за които си нямаме и понятие. това че не съм видял и едно доказателсво за който и да е бог не значи че не съм отворен за ново познание. в момента в който намеря някоя религия която да не се разпада на парчета под лупата на критиката ще се конвертирам моментално. да не мислиш че не искам да живея завинаги в който и да било рай(предпочитам валхалла най-много ама на)
благодаря за примерите![]()
The Bird of Hermes
науката не е религия. тя е само и единствено процес, който често се използва като нарицателно. науката е до толкова религия до колкото и войната например. това че науката разрушава всички религии (карайки не особено умните им последователи да твърдят, че динозаврите са съжителствали с хората преди 6 000 години) е тотално отделен въпрос.
може да използваш научния метод и да обичаш, мразиш дори и вярваш в каквото и когото си искаш... стига да е обосновано.
както казах по-рано няма защо да варваш на гаджето си ако я намериш в леглото с 20 негърски паци в задника и крещяща от кеф,
няма защо да мразиш някой ако не ти е направил нищо освен добрини,
няма смисъл да вярваш в религия която казва че можеш да направиш говеда с различни шарки с помоща на оцветени пръчки или че света е създаден преди 6 000 години.
просто няма логика
The Bird of Hermes
ама аз въобще не твърдя че науката е религия .. казвам че ти осевен на научно доказани факти, в дуго не вярваш .. не почитеш никакви религии, това искам да кажа![]()
Regna terrae, cantate Deo,
psallite Domino
qui fertis super caelum
caeli ad Orientem
Ecce dabit voci Suae
vocem virtutis,
tribuite virtutem Deo.
Deus caeli, Deus terrae,
humiliter majestati gloriae Tuae supplicamus
ut ab omni infernalium spirituum potestate,
laqueo, deceptione et nequitia,
omnis fallaciae, libera nos, Domine.
Exorcizamus te,vade, Satana, inventor et magister
omnis fallaciae, hostis humanae salutis.
Humiliare sub potenti manu Dei
True story.
2ма души в тоя раздел на форума имат нужда от силен екзорсизъм.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uzaec2eNxvc[/youtube]
Макар, че съм попадала само на две книги , свързани с тази процедура , в които авторите изцяло подкрепят съществуване на демони и Луцифер (единият е психотерапевт, известен , другият не съм го проверявала) - малко ме съмнява дали не е просто друго отклонение, мн. лич. жизофрения примерно.
Може и някой да го е обладало нещо, което му се е закачило от някой канал от друго измерение, но не съм веща тук и нищо не мога да твърдя.
Енджойвате се на цялата поредица клипчета Екстрийм.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Брой и мен.Първоначално написано от Nam3less3
Искам лично да го извършиш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да позная ли..?Първоначално написано от Nam3less3
А иначе, понеже не съм много запознат конкретно с екзорсизма, има ли будисти или мюсюлмани в който се е вселил демон етц...?
http://www.youtube.com/watch?v=Uzaec2eNxvcПървоначално написано от SmeLotYyKiuFte
Гледай и ще разбереш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не схванах най най...Първоначално написано от NomNomNom
Не вярвам в бог, следователно не вярвам и в сатаната, нито в зли духове.
А пък "свещеник", който в крайна сметка не е нищо повече от случаен човек на улицата, не може да "изгони" нещо което дори не съществува, със "силата" дарена му от друго същество което не съшествува.
С две думи: абсурд, измишльотина.