.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Някой пробвал ли го е ????????????

Здравейте !!!!!!!!
    Във форума беше пусната една тема за диета която беше следната
    8ч. чай
    10ч. плод
    12ч чай
    14ч Плод
    16ч. чай
    18ч плод.
    И там пишеше че с тази диета за около 8-10 дни се свалят 15 килограма... дори да не се свалят 15 кг. искам да знам някой дали я е пробвал и дали действа..
    Ето и самата тема --- http://www.teenproblem.net/f/viewtop...02bd5c57c47484
    пишете какво мислите и ако някой я е пробвал дали деиства.. Благодаря

hottie
    Guest
    Сигурно действа, но според мен освен, че ще ти се образуват нечовешки стрии и ще си върнеш килата много бързо после.

Да, ще свалиш някакви килограми, все пак това си е чисто гладуване. Но според мен това не е най-добрия начин за отслабване. Първо, това е супер нездравословно, а и трябва да имаш доста голяма воля, за да издържиш 10 дни само на това. С тази "диета" няма да получаваш достатъчно витамини, въглехидрати, мазнини и белътци, което е пагубно за организма. Второ, ако оживееш след това нечовешко мъчение, със сигурност ще си възвърнеш килограмите доста бързо. Може да ти се образуват и стрии/целулит.
    Аз бих те посъветвала да се захванеш с някакъв по-активен спорт и да храниш малко по-здравословно. Има добър ефект. Не се възвръщат килограмите(ако всичко правиш, както трябва, де) и няма да застрашиш здравето си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ako stomaha ne ti e silen 6te ima da te boli, a moje i da si prekara6 denq v toaletnata

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Сигурно действа, но според мен освен, че ще ти се образуват нечовешки стрии и ще си върнеш килата много бързо после.
    +1 mn to4no izkazvane i az sum na tova mnenie =D>

Град
    sofiq
    сигурна съм че ще свалиш 15 килограма ,първоначално ще си доволна от резултата ,но след 2 3 седмици като започнеш да качваш 2-но ще съжаляваш , плюс това ако не спортуваш всеки ден кожата ще ти увисне много ! по добре отслабваи бавно ,но ефикасно ,отколкото бързо за момента ще има резултат но след месец ще съжаляваш много.А и наи много да си докараш анорексия ,не е полезно изведнъж да спираш да ядеш ,по добре постепенно !знам че ако си си наумила нещо едва ли някои ще те разколебае ,но помисли за здравето си !по добре по пълничък ,но здрав ,вместо 40 кг без никакво здраве!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от eskcada
    по добре отслабваи бавно ,но ефикасно ,отколкото бързо за момента ще има резултат но след месец ще съжаляваш много.
    +1

tova e 4ast ot rejima v edin debelarium sled tova gladuvane na 4ai plodove se pravi specialno zahranvane i vsi4ko tova trqbva da e pod nabludenieto na lekar..... ne eksperementirai s tqloto i zdraveto si .....povqrvai mi ponqkoga prosto trqbva da se doverish....................az li4no nabludenie kazvamm ako ne e pri obstoiatelstvata koito po gore kazah shte ka4ish pove4e kg shte si precakash metabolisma moje da polu4ish problemi s shtitovidnata jleza i mnnnnnnnnn drugi problemi

няма абсолютно никакъв смисъл да си сасипваш здравето с глупави диети,просто започни да се храниш здравословно и наблегни на спорта

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Да, ще свалиш някакви килограми, все пак това си е чисто гладуване. Но според мен това не е най-добрия начин за отслабване. Първо, това е супер нездравословно, а и трябва да имаш доста голяма воля, за да издържиш 10 дни само на това. С тази "диета" няма да получаваш достатъчно витамини, въглехидрати, мазнини и белътци, което е пагубно за организма. Второ, ако оживееш след това нечовешко мъчение, със сигурност ще си възвърнеш килограмите доста бързо. Може да ти се образуват и стрии/целулит.
    Аз бих те посъветвала да се захванеш с някакъв по-активен спорт и да храниш малко по-здравословно. Има добър ефект. Не се възвръщат килограмите(ако всичко правиш, както трябва, де) и няма да застрашиш здравето си.
    +99.9
    The Prodigy = The legend!

Оооо , не ! Пак започвате с диетите с толкова много лишения ! Прочети е3дна тема по долу ! "Тайната е в здравословното хранене !" и упражнения за да си стегнеш тялото ! Престанете с нечовешките лишения ! Съгласна съм с пътвото мнение ! Да кажем 10 дена на тази диета => страии + връщане на килограмите за отрицателно време !

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Оооо , не ! Пак започвате с диетите с толкова много лишения ! Прочети е3дна тема по долу ! "Тайната е в здравословното хранене !" и упражнения за да си стегнеш тялото ! Престанете с нечовешките лишения ! Съгласна съм с пътвото мнение ! Да кажем 10 дена на тази диета => страии + връщане на килограмите за отрицателно време !
    Да!Те сега се сетиха за диети и плоски кореми,цяла зима са трупали трупали килограми и като дойде лятото "ох искам да отслабна кажете ми как ама без диети и не искам да тичам" ееми как да стане ми кажете,ако искате да отслабвате да сте се сетили по рано...не лятото
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

естествено че ще отслабнеш, то тук смао чай и плодове, а и освен че ще отслабнеш ще си развалиш и здравето. Ай вместо диетки да си търсиш намери си спорт и здравословен хранителен режим

Аз ходя 3 пъти в седмицата на фитнес и ям каквото си поискам.. всякакви шоколади, пържени храни и т.н.т .. Единствения хранителен режим е че ям черен хляб и не пия газирано и само с фитнеса свалих 5 килограма за половин месец и си стегнах дупето и коремчето
    За това че няма смисъл от глупави диети които ти съсипват организма, метаболизма, кожата и т.н.т

Град
    По света и у нас :)
    Който има възможност да ходи на фитнес-да ходи!Това е най-доборо нещо за тялото,което съществува естествено и малко ограничения във храната и резултатите ще са на лице
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +111111111... Стига се излагахте с тея диети! Спорта и здравословното хранене му е майката! ... Само си сасипвате живота ... От личен опит го казвам, за нещастие...

Мега фен
    Град
    София
    Една позната на майка ми се беше подложила на това, но беше през цялото време под лекарско наблюдение. Ефект имаше, но за 3 дни после качи 4 килограма.За останалото няма да се повтарям с другите, които вече са писали.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Аз го пробвах и свалих 8 килограма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си