.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от Exsanguination
    пребий го
    kakav savet,syper,otde gi misli6 e?
    това е Дъ Глава Ъф Exsanguination

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пребий го
    mhm

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пребий го
    mhm
    vzemi go prebie naistina

Еми както по горе някои ти беше писал ако кажеш на майка си не мислиш ли че нещата могат да загрубеят и вашите да се разведат в най-лошия случей представи си да се разведат и да трябва всяка събота да виждаш един от двамата коло гадно би било това . Според мен е по добре да поговориш с него като кажеш че случайно си открила тези неща а не че си се ровила за да ги намериш

razbere po nqkakav na4in parolata i vlqz i pro4eti vsi4ko ili go hvani kogato si pi6e s nqkoiq i razpitai koq e za6to si pi6e s neq.
    Голям размер на картинката! /machoka/

когато двана души са заедно дълго време-чувствата охладняват и еднообразието омръзва...

човек търси начин за забавление,за развлечение,приключения..

а ти нищо не можеш да направиш.

hottie
    Guest
    Аз не бих се бъркала в тяхните отношения. Не бих чела повече.Не бих го споделила с никого.Ако го кажеш само ще ги скараш. Няма смисъл. И после ще се чувстваш виновна. Може би баща ти го прави на бъзик, сигурно не се среща с нито една от тях. просто му е интересно да се прави на плейбой в интернет

Ми аз ти препоръчвам, първо говори с баща си виж дали ще има подобрение или...в противен случай кажи на майка си..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Я не се бъркай в това. Баща ти е зрял мъж и може да прави каквото си поиска. Очи пълни ръце празни. Всеки мъж има нужда от малко разнообразие. Това че си пише с тях не означава нищо. И майка ми си пише по скайпа с най-различни и баща ми не знае. Но аз винаги преглеждам хронологии и не виждам нищо лошо /само малко зарибявки/ ..
    Няма нужда от това да казваш на майка си, тя както всяка жена ще изпадне в истерии че той си има любовници и ще измисли всякакви неща които може да хрумнат на един обезумял от ревност, женски мозък!
    Ако искаш, поговори с баща си, но мисля че е ненужно!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Русе
    Аз мисля че трябва да поговориш с баща си
    Не казвай на майка си защото има вероятност да се скарат

Еми значи поговори с баща си ама бъди много внимателна,защото ако му кажеш примерно,че ще кажеш на майка си няма да постигнеш нищо само дето той ще почне да крие снимките по- добре и да си смени паролите,а ако найсъина кажеш на майка си ще извърти нещата по-такъв начин,че всъшност ти ще си виновна-Кфо си правила в тоя сайт?кфо си търсила и подобни.
    Че за тфа най-добре намери някой удобен момент,когато майка ти я няма и зкарай за дектоп някоя от тея снимки,извикай баща си и му кажи колко ти е неприятно как се притесняваш за тях полигави се малко все пак ти ис малкото момиче на татко,после го попитай защо се е регистрирал,какво търси,дали се е срещал с някоя и пак се лигави.А най-накрая можеш да кажеш и нещо като мама вече не ти ли е достатъчна,да не би да се развеждате....пророни някоя сълзичка и така плачейки му кажи колко ще бъде ужасно ако се разделят,особенно за теб и така би трябвало да успееш

Аз щях да изпадна в по-голяма истерия от майка ми.
    London Tipton

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Не казвай на майка си, докато не говориш със баща си. Кажи му че знаеш за регистрацията му там, и че това не ти харесва. Не го "заплашвай" със: "ще кажа на мама, ако не спреш!" или някакви ултиматуми. Той предполагам е разумен човек, ще разбере и ще престане да прави такива неща. Ако след това разбереш, че продължава да прави същото, тогава вече може да кажеш на майка си.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Съветвам те първо да говориш с баща си и после да решите ко ше прайте.
    Па ако искаш да са прайш на гаднярка моиш му изтрийш сички снимки от компа, да му бъгнеш пощата и тъпата регистрация в шубания сайт и да му турнеш една гъзарска парола на компа И все пак за препоръчване е да си поговрите като зрели хора...

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми ше и изневери ако не го е направил вече!

Град
    myReeee*..
    alenka не казвай на майка ти защото това ще я разстрои и може би ще се скарат..кажи на баща си че това което прави не е нормално и че без да искаш си се натъкнала на тези снимки....кажи че това ще попречи на връзката между него и майка ти....ии кажи чеее..не знам може би му кажи че това ще те съсипе и преполагам е така ;(;(;(;( надявам се наистина баща ти да престане да прави това
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си