- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- притеснявам се за татко
Първоначално написано от soul1199
това е Дъ Глава Ъф Exsanguination
![]()
![]()
mhmПървоначално написано от Exsanguination
![]()
vzemi go prebie naistinaПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Еми както по горе някои ти беше писал ако кажеш на майка си не мислиш ли че нещата могат да загрубеят и вашите да се разведат в най-лошия случей представи си да се разведат и да трябва всяка събота да виждаш един от двамата коло гадно би било това. Според мен е по добре да поговориш с него като кажеш че случайно си открила тези неща а не че си се ровила за да ги намериш
razbere po nqkakav na4in parolata i vlqz i pro4eti vsi4ko ili go hvani kogato si pi6e s nqkoiq i razpitai koq e za6to si pi6e s neq.
Голям размер на картинката! /machoka/
когато двана души са заедно дълго време-чувствата охладняват и еднообразието омръзва...
човек търси начин за забавление,за развлечение,приключения..
а ти нищо не можеш да направиш.
Аз не бих се бъркала в тяхните отношения. Не бих чела повече.Не бих го споделила с никого.Ако го кажеш само ще ги скараш. Няма смисъл. И после ще се чувстваш виновна. Може би баща ти го прави на бъзик, сигурно не се среща с нито една от тях. просто му е интересно да се прави на плейбой в интернет![]()
Ми аз ти препоръчвам, първо говори с баща си виж дали ще има подобрение или...в противен случай кажи на майка си..
Я не се бъркай в това. Баща ти е зрял мъж и може да прави каквото си поиска. Очи пълни ръце празни. Всеки мъж има нужда от малко разнообразие. Това че си пише с тях не означава нищо. И майка ми си пише по скайпа с най-различни и баща ми не знае. Но аз винаги преглеждам хронологии и не виждам нищо лошо /само малко зарибявки/ ..
Няма нужда от това да казваш на майка си, тя както всяка жена ще изпадне в истерии че той си има любовници и ще измисли всякакви неща които може да хрумнат на един обезумял от ревност, женски мозък!
Ако искаш, поговори с баща си, но мисля че е ненужно!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Аз мисля че трябва да поговориш с баща си![]()
Не казвай на майка си защото има вероятност да се скарат
Еми значи поговори с баща си ама бъди много внимателна,защото ако му кажеш примерно,че ще кажеш на майка си няма да постигнеш нищо само дето той ще почне да крие снимките по- добре и да си смени паролите,а ако найсъина кажеш на майка си ще извърти нещата по-такъв начин,че всъшност ти ще си виновна-Кфо си правила в тоя сайт?кфо си търсила и подобни.
Че за тфа най-добре намери някой удобен момент,когато майка ти я няма и зкарай за дектоп някоя от тея снимки,извикай баща си и му кажи колко ти е неприятно как се притесняваш за тях полигави се малко все пак ти ис малкото момиче на татко,после го попитай защо се е регистрирал,какво търси,дали се е срещал с някоя и пак се лигави.А най-накрая можеш да кажеш и нещо като мама вече не ти ли е достатъчна,да не би да се развеждате....пророни някоя сълзичка и така плачейки му кажи колко ще бъде ужасно ако се разделят,особенно за теб и така би трябвало да успееш
Аз щях да изпадна в по-голяма истерия от майка ми.
London Tipton
Не казвай на майка си, докато не говориш със баща си. Кажи му че знаеш за регистрацията му там, и че това не ти харесва. Не го "заплашвай" със: "ще кажа на мама, ако не спреш!" или някакви ултиматуми. Той предполагам е разумен човек, ще разбере и ще престане да прави такива неща. Ако след това разбереш, че продължава да прави същото, тогава вече може да кажеш на майка си.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Съветвам те първо да говориш с баща си и после да решите ко ше прайте.
Па ако искаш да са прайш на гаднярка моиш му изтрийш сички снимки от компа, да му бъгнеш пощата и тъпата регистрация в шубания сайт и да му турнеш една гъзарска парола на компа![]()
И все пак за препоръчване е да си поговрите като зрели хора...
alenka не казвай на майка ти защото това ще я разстрои и може би ще се скарат..кажи на баща си че това което прави не е нормално и че без да искаш си се натъкнала на тези снимки....кажи че това ще попречи на връзката между него и майка ти....ии кажи чеее..не знам може би му кажи че това ще те съсипе и преполагам е така ;(;(;(;( надявам се наистина баща ти да престане да прави това
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}