.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Като..

Hybrid View

Като..

Като искате пари на ваще примерно за гланцове, пудра , спирала и такива работи какво им казвате защото мен малко ме е срам да кажа на баща ми като ме пита за какво ти трябвят - За гланц или пък червило или пък нещо от Avon примерно ... та какво им казвате
    Lof YAaA..!

Ами просто му кажи, че са ти за женски работа. Едва ли ще любопитства. Аз на моя като му искам за превръзки, просто му казвам "Трябват ми" и той се сеща за какво става на въпрос. :P
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

да обаче мен ме карат да оставям бележки как да напиша примерно 10 лв - женски работи
    Lof YAaA..!

Ми, да. Или пък козметика.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Веднъж дайте точна информация на родителите си кво сте си купили и ша ги откажете да ви искат бележки ... Мен баща ми постоянно ме разпитваше за кво ми тряат пари и един ден му казах че ми тряат да си купя тампони .. и от тогава не ме е питал нищУ :P

ami poprincip vsqka sedmica za kakfoto i da e mi iskat belejki za vsqkakfi pari i za vsi4ko a ako ne dam belejka v ponedelnik posle mnogo ne i mse 65te da mi davat tei 4e za cqla sedmica trqa si praq smetkata
    Lof YAaA..!

kakvi belejki ti iskat

ami da im pi6a kakfo mi trqbva za sedmicata za da si pravqt smetkata
    Lof YAaA..!

na men nikoga ne mi se nalagalo kolko i da e stranno.mama e predstavitel na AVON i az vseki mesec si pora4vam vsi4ko koeto mi trqbva.

ама тия бележки защо ти ги изкат?Как се е стигнало до там?ДА не си ги лъгала за нещо?

ne ne sam lagala prosto za da im e po lesno sas smetkite
    Lof YAaA..!

Град
    blg
    direktno spirala- edi si kolko FDT -......

za prevrazki za u4ebnici a ina4e ako stava duma specialno za glans : tetee mn mi se napukvat ustnite ot slanceto iskam da si vzema nqkakav po ka4estven glanc kvi li ne sam izmislqla
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    ne ne sam lagala prosto za da im e po lesno sas smetkite
    аха,разбирам.Само,че така теб те натоварват повечко.Но пак и поуза има-ставаш по-отговорна

Град
    Ha MopeTo (sun)
    просто казвам.не виждам от какво да ме е срам-та нали са ми родители все пак не знам
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    варна
    еми нямам такива притеснения от нашите точно за това.когато ми трябва нещо си му казвам и това е,все пак не му искам пари за презервативи,нали...това си е нормално за всяко едно момиче или жена отиваш и му искаш пари,както примерно му искаш за блузка от новия магазин за дрехи хайде успех

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Направо директно си казвам на наште, за какво ми трябват пари и толкова. Не ми правят проблеми за какво ще ги похарча, но е в мой интерес да си купя каквото съм искала, а не нещо съвсем друго и после пак да им искам. Направо директно, искам не знам си кво и ми тряат 9един колко си лева) и тва е.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    Веднъж дайте точна информация на родителите си кво сте си купили и ша ги откажете да ви искат бележки ... Мен баща ми постоянно ме разпитваше за кво ми тряат пари и един ден му казах че ми тряат да си купя тампони .. и от тогава не ме е питал нищУ :P
    +1 i pri mene taka! stana mu neodobno i razbra 4e netrqbva ve4e da pita!

Голям фен
    Ми казвам си му на бащата,а и на мама де за кво ми трябват и те си ми дават.Хич даже мне ме е срам.Ама тъй като вече съм работещо момиче и си имам някви доходи много рядко им искам пари за нещо.

Град
    Pays de la Loire
    Ами щом не те е срам да им искаш пари, логично е да им кажеш за какво, без да се притесняваш... Пък ако трябва да пишеш бележки - пиши, не разбирам защо се кахъриш.

Супер фен
    Като ми дават пари не ме питат за какво ще си ги изхарча.

Казвам тате нали занеш че съм момиче и че ... той ме прекъсва и казва дрехи или боя за нокти

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
    Казвам тате нали занеш че съм момиче и че ... той ме прекъсва и казва дрехи или боя за нокти

Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT

xaxa tfa kato film D
    Lof YAaA..!

Е какво срамно има да кажеш,че ти трябва гланц или нещо друго.Аз например имам магазин вкъщи,където работи баща ми и ходя и си вземам превръзки и ваъбще не мъ прави впечатление.Няма нищо срамно да им кажеш !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си