.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Като..

Не виждам от какво може да те е срам, все пак това е нещо нрмално за едно момиче

Рядко искам пари от мама . Тя ми купува дрехи , обувки , учебници и храна . Аз си спестявам пари за козметика . То пък чудната козметика ... ... Гланц , балсам , пяна за коса , спирала , кристали , неща от "Ейвън" и така !

Никога не съм искала пари от родителите ми за козметика. Даже те ако решат да ми дават не ги приемам. Мисля че е редно това да си бъде изцяло мой разход

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Направо директно си казвам на наште, за какво ми трябват пари и толкова. Не ми правят проблеми за какво ще ги похарча, но е в мой интерес да си купя каквото съм искала, а не нещо съвсем друго и после пак да им искам. Направо директно, искам не знам си кво и ми тряат 9един колко си лева) и тва е.
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен Аватара на o0ps
    Еми аз като се замисля не им искам. Майка ми купува спирали, фон дьо тени, парфюми и аз ползвам тях, а когато искам да си купя някакъв гланц, лосион или каквато и да е друга козметика си спестявам сама...

Пробвай и някой път вместо да кажеш пример- Uplifting Mascara-та. И понеже не би трябвало да знае, че това е спирала, ще те пита. А за отговор може да се правиш на разсеяна пр.- " незнаеш какво е това олееееее!?! незнаеш? мама ако чуе ще падне от " и се правиш че отиваш да и казваш, а съвсем слючайно е в др стая. Такаможеш да се измакнеш.

п.с. на бележките също ще пишеш името, а не какво е.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    Пробвай и някой път вместо да кажеш пример- Uplifting Mascara-та. И понеже не би трябвало да знае, че това е спирала, ще те пита. А за отговор може да се правиш на разсеяна пр.- " незнаеш какво е това олееееее!?! незнаеш? мама ако чуе ще падне от " и се правиш че отиваш да и казваш, а съвсем слючайно е в др стая. Такаможеш да се измакнеш.

п.с. на бележките също ще пишеш името, а не какво е.
    Само едно не разбрах ... Какъв е проблемът да пише бележки за продуктите , които си купува ? Ако не купува марихуана , цигари и алкохол няма от какво да се притеснява. Авторке , те са ти родители и ще разберат ,че искаш нещо !

na momi4eto moje da ne i e priatno ba6ta i i maika i da znaqt kakvo si kupuva
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    na momi4eto moje da ne i e priatno ba6ta i i maika i da znaqt kakvo si kupuva
    Може и да не и е , но все пак всеки родител иска да знае къде отиват парите му , след като ги даде на детето си !

Мега фен Аватара на Spider4eto
    А казвам си на мама "Мамо дай кинти за еди кво си" и тя ми дава

За козметика не искам пари на наще, освен ако не съм фалирала

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ми аз съп представител на Ейвън и повечето неща от там си ги поръчвам Иначе ако трябва нещо казвам "Мамо,трябват ми пари за тва,тва и тва" и тя започва "Ама виж колко козметика имаш и бла блаблабла"и в същото време вече вади парите а от тате не искам често... Трябва да съм фалирала та да искам пари от бащаткото :P

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    За козметика не искам пари на наще, освен ако не съм фалирала
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си