.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на mim4ety_sara

Нека им помогнем

Za6to se slu4vat takiva ne6ta i kak mojem da pomognem na tezi prekrasni sa6testva ? http://youtube.com/watch?v=KnkcFxpDifk nakraq napravo zaplakah 4e nemoga da im pomogna samo ako sme zaedno 6te ospeem znam 4e za vas e t1po no men tova me drazni 4e ima takiva hora
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    yjasno t1jno
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

И к'во ся? Гледаме клипчета за бездумни кучета, котки, убиване на тюлени и плачем, а? Супер! Нека бъдем съпричастни!

Инъче ще ни мързи да събираме боклука си разделно, няма да пестим електроенергия и вода, няма да пазим чисто около нас, но все пак ще жалеем за бедните малки сладки животинчета

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Град
    Добрич :o)
    А усещала ли си как тези прекрасни същества хапят!?!?!Или как давят котки и ги изкормват ей така за кеф???????Повярвай гледката не е една от най-прекрасните......

Tva e shot sme mizerna durjava i pozvolqvame na nqkvi truci i cigani da ni opravlqvat!!!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    А усещала ли си как тези прекрасни същества хапят!?!?!Или как давят котки и ги изкормват ей така за кеф???????Повярвай гледката не е една от най-прекрасните......
    i kvo kat hapqt i mene me e hapalo ku4e i to moe ma ni6ty pak si go obi4am.Zna4i ti ne6to ne haresva6 tezi jivotni
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    i kvo kat hapqt i mene me e hapalo ku4e i to moe ma ni6ty pak si go obi4am.Zna4i ti ne6to ne haresva6 tezi jivotni
    ТФа че не харесвам животни откъде го измисли!?!?!И как да им помогнем?Да ги пуснем из улиците да се разхождат сводобно?И аз мислех като теб,когато бях по-малка,но сега не..
    П.С Подкрепям мнението на bulgarche-to

Повече от фен
    i men sa me hapali ky4eta ama e bilo za6toto az s1m napravila ne6to a ne 6toto im e kef da apqt . tova za kotkite im e v prirodata koi te e karal da gleda6 ?!? a yli4nite ky4enca hapqt ot strah 6ototo s1m vijdala takiva idioti deto gi biqt bez pri4ina i im zimat hlqba ot ystata ne za6toto te sa gladni ami za da ymrat ky4encata ot glad

Град
    Haskovo
    Всеки обича да се порадва на някое животинче.Но не всеки иска да поеме отговорността да гледа,храни,ваксинира и обезпаразитява животното.Всеки 1 домашен любимец си иска средства и грижи,а не всяко семейстъво може да ги осигури. Затова се получава така.
    Като се изхвърлят няколко животинчета те се оплождат по улиците,поколението- също и този процес не може да се спре.
    Просто не знам в кого е вината?

Дори и да искаме, не можем да направим нищо. Винаги ще има хора, които да си изоставят кучетата и котките и винаги ще е пълно с бездомни животни по улиците и приютите.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Колко да и искаме да помогнем винаги тези животни ше ги има..защото винаги ше има тъпи хора,които първо си зимат кучето или някое животно и после го оставят някъде..за тва нека първо ние хората променим начина на мисленето си и действията си и ако успеем няма да има толкова мн такива животни!!!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Гадно е, ама не можеш да помогнеш на всичко и всички, особено когато си непълнолетен...
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Необходими средства за най-лесното решение:
    1 камион спецчасти
    1 камион големокалибрени оръжия
    4 камиона патрони
    Забрана за излизане в определени часове за два дена
    h4x0r s7r1k3z 4g41n!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Нещата няма да се променят,докато не се промени самия начин на мислене на хората ... Наистина жалка гледка,но няма какво да направим ...

Наистина е много тъжно! България става с всеки следващ ден все по-лоша!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Не трябва да има бездочмни кучета по улицата. Не ме интересува в приют (кучкарник) ли ще ги приемат или ще ги изтребят (което не е хуманно, но и те не са хора). Просто не желая бездомни кучета по улиците.

Да се изгребват ли ?! ама вие добре ли сте не разбирам ???
    Просто не виждам смисъл да пиша защото ще има сблъсък на мнения а и едва ли ще ви налея разум в главите Обаче ме озадачава факта как аз мога да си дам всички спестявания за операция на блъснато улично куче а вие искате да ги изтребвате Явно съм глупава и не разбирам...

Виж сега, мен също ме е хапало куче и бас ловя, че е било много по-сериозно от твойто, защото щях да умра, ако не бях извикала за помощ, така че, не ми обяснявай.
    Не става въпрос за омраза към съответното животно, а непреодолим страх, който е по-силен от теб!

Има толкова деца без родители, с деформации и т.н... Замисляла ли си се за тях?!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Гадна работа...

..this world is watching me..

Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    И к'во ся? Гледаме клипчета за бездумни кучета, котки, убиване на тюлени и плачем, а? Супер! Нека бъдем съпричастни!

Инъче ще ни мързи да събираме боклука си разделно, няма да пестим електроенергия и вода, няма да пазим чисто около нас, но все пак ще жалеем за бедните малки сладки животинчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си