Ох нз от каде да започна,от малак съм без майка ..... баща ми е мн готин,пекан и много добър човек въпреки че е на възраст,но проблема е че преди не помагах в нищо и постоянно ми казваше че трябва да почна сам да се боря в живота и да стана по отговорен,почнах да помагам с каквото мога,помагам му,но въпреки не забелязва това,аз правя всичко което мога ама не пак съм безотговорен и такива неща,напоследак не ходя на даскало поради проблеми с здравето,секи път ми казва върви на училище да не изпускаш материял аз му казвам зле ми е,постоянно сърцебиене,имам алергия от топлото обривам се на училище заминавам си,казвам му какво е било,но той пак си продалжава,показвам му материали от интернет че тази алергия не е безобидна и трябва да отбягвам да я получавам ама пак знае неговото,някой път ми се иска да е на мое място да види какво ми е секи ден да разбере колко е гадно направо е имало моменти в които искам да се самоубия защото ми писва абе с две думи никой у дома не ме забелязва,каквото и да правя .....