.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблеми в семейството

Ох нз от каде да започна,от малак съм без майка ..... баща ми е мн готин,пекан и много добър човек въпреки че е на възраст,но проблема е че преди не помагах в нищо и постоянно ми казваше че трябва да почна сам да се боря в живота и да стана по отговорен,почнах да помагам с каквото мога,помагам му,но въпреки не забелязва това,аз правя всичко което мога ама не пак съм безотговорен и такива неща,напоследак не ходя на даскало поради проблеми с здравето,секи път ми казва върви на училище да не изпускаш материял аз му казвам зле ми е,постоянно сърцебиене,имам алергия от топлото обривам се на училище заминавам си,казвам му какво е било,но той пак си продалжава,показвам му материали от интернет че тази алергия не е безобидна и трябва да отбягвам да я получавам ама пак знае неговото,някой път ми се иска да е на мое място да види какво ми е секи ден да разбере колко е гадно направо е имало моменти в които искам да се самоубия защото ми писва абе с две думи никой у дома не ме забелязва,каквото и да правя .....

Супер фен Аватара на zero
    Пич не си сам де ...
    Сички сме така
    Спокс 100% съм сигурен, че забелязва всичко !
    Само дето иска да те стимулира за още, както
    и да изостри желанието ти за знания
    Между другото и моя баща постоянно ми вика научи ли си ?
    Сядай да учиш неси си научил ..
    Напрай туй напрай унуй не си малак вече
    споко ще ти мине той просто иска да те стимурира

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ква е тая алергия?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на zero
    Като говорим за стимулации
    Имам четири двойки по практика
    "за стимулация"
    Спр не гърч наща
    Смятай секи час от последните седмици имам двойки ..
    И казах другата седмица няма да вляза щото ше заварям

Ами вземи мерки за отстраняването на заболяването. Има си медицински специалисти (дерматолози, мисля бяха по кожните заболявания), отиваш там и ще ти изпишат нещо за облекчаване. Човека е прав, трябва да ходиш на училище. Повярвай в противен случай ще ти е доста по-трудно занапред в живота. А относно тези натяквания(ако мога да се изразя така), предполагам иска да те научи на нещо... Живота не е лесен и трябва да свикнеш сам да се бориш. Няма да има винаги до теб някой да те бута напред... Не се отчайвай, а се изпълни с амбиции и хъс и се бори, защото, ако сега ти е трудно, нямаш си представа какво ще следва в бъдеще

Супер фен Аватара на _donna_
    Кажи /така че да те чуе/ на смотания ти баща,че имаш здравословен проблем и да те заведе /или ти се заведи/ на лекар.Но най-добре е той да те заведе,за да разбере,че наистина имаш проблеми.Колкото до това дали забелязва помощта ти...най-вероятно я забелязва.А ако не-няма значение.Ти го правиш за себе си,за да знаеш как да се справяш,а не за него. (:

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Ква е тая алергия?
    Уртикария(копривна треска)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си