.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Сори тайна...само за хора с гаден живот е Но за твое успокоение не е 1 ...
    Направо се успокоих... "само за хора с гаден живот е "... то щото моят живот е приказка...
    На колко години си?
    Брей +1 и моя живот не е розов а съм малка... И не са лигавщини ми непоправими неща

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И моите родители са разведени. Дори не мога да си представя това да имам двама родители, който да са до мен.

Преди 2 години трябваше да сменя средата, училището...да остава хората който обичах и приятелите си. Започнах всичко отначало...нови разочарования, нови хора, който ми носеха само болка, нов начин на мислите. Осъзнах много неща, който преди дори не съм смятала за възможни. Сблъсках се с неописуема злоба, с лъжи, с невъжможната любов... И във всичко това има нещо положително. Боря се и това ми доставя удоволствие. Винаги съм мечтала за това. Стремя се да ставам по-силна, а за това ми помагат миналите трудни моменти.

Опитай се да оставиш всичко и да мислиш само и единствено за наистина важните неща. И ТОВА ЩЕ МИНЕ! Не се отказвай! И на твойта улица ще изгрее слънце, а когато това стане всичко ще бъде още по-сладко, защото "само който е изживял безгранично нещастие, може да усети истинското щастие." Не е лесно. Изобщо даже. Но продължавай напред.

Успех!

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    И моите родители са разведени. Дори не мога да си представя това да имам двама родители, който да са до мен.

Преди 2 години трябваше да сменя средата, училището...да остава хората който обичах и приятелите си. Започнах всичко отначало...нови разочарования, нови хора, който ми носеха само болка, нов начин на мислите. Осъзнах много неща, който преди дори не съм смятала за възможни. Сблъсках се с неописуема злоба, с лъжи, с невъжможната любов... И във всичко това има нещо положително. Боря се и това ми доставя удоволствие. Винаги съм мечтала за това. Стремя се да ставам по-силна, а за това ми помагат миналите трудни моменти.

Опитай се да оставиш всичко и да мислиш само и единствено за наистина важните неща. И ТОВА ЩЕ МИНЕ! Не се отказвай! И на твойта улица ще изгрее слънце, а когато това стане всичко ще бъде още по-сладко, защото "само който е изживял безгранично нещастие, може да усети истинското щастие." Не е лесно. Изобщо даже. Но продължавай напред.

Успех!
    ела бати да та пригърнии

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми продължавай да се самосъжаляваш... Не знам до къде ще стигнеш така, пък за смотаното ти положение - само ти можеш да си помогнеш...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

Успех!
    Виж наистина те съжалявам макар че аз съм сменял 2 града в бг + една държава и повярваи всичко ми беше супер гадно..... и продължава да ми е за разлика от момчето по горе аз не мога да уча теи като работя почти секи ден и добре че имам и-нет от работа и от нас че да мога да чета от време на време форума...... просто е супер ниско платена работата нищо че искарвам луди пари не шефа....... и ако щете вярваите ама се занимавам с computers,laptops and other devices........ а в София плащат за това нещо което аз правя 1000 лева..... но просто съм прокълнат и винаги съм на наи-мизерното място дори и в чужбина дори и в бг......... и не мога дори работа да си намеря в моя скапан град..............

Град
    У вас
    Няма нужда да казвам каквото и да е освен да ти препоръчам да прочетеш следното:

Ако мислиш “сразен съм”, сразен си.
    Ако мислиш”не смея”, не смееш.
    Ако казваш “бих искал”, но си мислиш” не мога”,
    Просто няма как да успееш.

Ако мислиш, че губиш, “загубен си”,
    ще ти каже светът без упойка-
    Успехът се крие във твоята воля
    и е в умствената ти настройка.

Ако мислиш “назад съм”,назад си,
    Който мисли високо, не пада.
    Просто трябва да бъдеш напълно уверен
    Щом си тръгнал да търсиш награда.

Не най-силният, нито най-бързият
    Обезателно грабва залога,
    Но човекът, който печели играта,
    е тоз, КОЙТО МИСЛИ “АЗ МОГА”!!!

ПП: "Баща ми" е напуснал семейството ми, когато съм бил на 1 година. На живо съм го виждал само веднъж. След време разбрах, че всъщност не той ми е баща. "Истинският" си е тръгнал по същото време и в момента живее в Лондон, има фирма, женен е и вероятно има доста парички. Него също не съм го виждал на живо. Изкарвам си сам парите от 16-годишен, за да помагам на майка си. Но виж... бъди над тези неща, бъди над всичко!

Цитирай Първоначално написано от stk
    Няма нужда да казвам каквото и да е освен да ти препоръчам да прочетеш следното:

Ако мислиш “сразен съм”, сразен си.
    Ако мислиш”не смея”, не смееш.
    Ако казваш “бих искал”, но си мислиш” не мога”,
    Просто няма как да успееш.

Ако мислиш, че губиш, “загубен си”,
    ще ти каже светът без упойка-
    Успехът се крие във твоята воля
    и е в умствената ти настройка.

Ако мислиш “назад съм”,назад си,
    Който мисли високо, не пада.
    Просто трябва да бъдеш напълно уверен
    Щом си тръгнал да търсиш награда.

Не най-силният, нито най-бързият
    Обезателно грабва залога,
    Но човекът, който печели играта,
    е тоз, КОЙТО МИСЛИ “АЗ МОГА”!!!

ПП: "Баща ми" е напуснал семейството ми, когато съм бил на 1 година. На живо съм го виждал само веднъж. След време разбрах, че всъщност не той ми е баща. "Истинският" си е тръгнал по същото време и в момента живее в Лондон, има фирма, женен е и вероятно има доста парички. Него също не съм го виждал на живо. Изкарвам си сам парите от 16-годишен, за да помагам на майка си. Но виж... бъди над тези неща, бъди над всичко!
    Какво работиш ?

Град
    Разград
    Skapaniq svqt........
    скоро ще свърши,чакай до 2012

Град
    У вас
    Общо взето работя какво ли не

Цитирай Първоначално написано от Exsanguination
    Skapaniq svqt........
    Кво имаш предвид по тва чакай 2012?

Цитирай Първоначално написано от Exsanguination
    Skapaniq svqt........
    Това е лъжа за края на света!

Град
    In Devil's Castle
    абе това да не е надпревара за най-скапан живот...и всички, "моят е по-скапан"....ами ,хора,сами си го правите такъв..и моите родители са разведени,и аз нямам истински приятели,никаква любов,никога,ама това изобщо не ми пречи да съм щастлива...
    someone else...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    миии смени малко средата ... не виси пред компютъра ами излез някъде .. разходи се ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

По казаното от хората с които съм общувал...90% от тях мислят, че е по яко като се отделиш от ваще...вкючително и аз...да ама не...
    Еми аз живея сам от 3 години, наще са на 3000 км. от тука.

"Няма време за прегръдки, няма време за целувки... живота мачка ме с най-големите обувки..."

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    abe ne biva da si misli6 4e si muhlio q nedei taka stegni se i az imam otvratitelni problemi ama ako po4na da govorq taka nikoga nqma da se spravq s tqh tai 4e davai na pred i gledai po-optimisti4no na ne6tata Bog vzima no i dava aide uspeh
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    абе това да не е надпревара за най-скапан живот...и всички, "моят е по-скапан"....ами ,хора,сами си го правите такъв..и моите родители са разведени,и аз нямам истински приятели,никаква любов,никога,ама това изобщо не ми пречи да съм щастлива...
    А ти с какво си виновна че са ти разведени родителите ти ?

emi svata naistina e skapan no ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си