.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

идеи за развитие?

super sam vlyubena v edno mom4e.Mislq 4e i to e vlyubeno v men.To e ot sasedniq klas.Nito az nito toy smee da napravi parvata kra4ka.Ne izdarjam pove4e.A do sega ne sam imala istinsko seriozno gadje.Priqtelkite mi kazvat da otida i da mu kaja vsi4ko,za6toto ve4e e kraq na godinata,a az smqtam 4e ne biva.Problema e 4e toy e ot sasedniq klas i ne moga mejdu4asieto okolo vsi4ki da otida da govorq bez pri4ina s nego.Kakvo da pravq(samo ne me savetvayte kato priqtelkite mi)

Модерирано от Бандитка.
    Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА

Открадни му раницата и остави бележка с адреса си да дойде да си я прибере...там ще си говорите насаме...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az sam momi4e,eh i az se pritisnqam ponqkoga,takam i,kvo ot tva,4e 6e otii6 prez megdy4asieto pri nego nqma ni6o lo6o,drygite,kvo gi interesyva,za ko otiva6,ako mn se pritesnqa6,primerno go pomoli za y4ebnik po ne6o ili da ti kage,kvo e imalo na klasna/nqkva/ili pomoli go da ti pomogne da re6i6 nqkoq zada4a/e moge i ne6o drygo/ili za himikal i toi predpolagam,4e 6e se seti/ako vaob6e se seti/,4e trqa da otide nqkade/ne pred celiq klas da si govorite,i my vzemi skype i ot tam po4va vsi4ko,sre6i ala bala,ai yspeh i pi6i,ko e stanalo,a i ti na kolko godini si?

Град
    Разград
    plam4eto93 според теб на колко години е?

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Открадни му раницата и остави бележка с адреса си да дойде да си я прибере...там ще си говорите насаме...
    a tva me radva,br

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Exsanguination
    plam4eto93 според теб на колко години е?
    a az sq go kiornah,93 nabor,aha stana mi qsno

Град
    Ин Дъ Клуб
    Ся минаваш гледай да те погледне намигни му и го извикай с пръстче.. у кенефа и му кажи 'Пич мн си арен аре да ми предлойиш а?'

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    Ся минаваш гледай да те погледне намигни му и го извикай с пръстче.. у кенефа и му кажи 'Пич мн си арен аре да ми предлойиш а?'
    само че преди да кажеш Пич мн си арен аре да ми предлойиш а? му изпей 3 в 1

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Покани го да излезете някъде с твои приятели. Това можеш да го направиш и след часовете за няколко секунди. И така ще имаш възможност ти да дирижираш ситуацията по начин удобен за теб. Успех

Град
    Ин Дъ Клуб
    ялу у кенефу ми пееш 3 ф 1

Град
    Непостоянно
    виее 2мата кво се преселихте тука бе а та по темата..и как разбра че и той влюбен в теб като нямате контакт
    .!.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Съгласна съм с последния пост на woshia_style. Влюбването е прекалено силно чувство. Просто не знаеш явно какво значи. А относно това как да го заговориш, мисля, че е най-добре да го попиташ какво е имало на някаква контролна, която те са правили, а вие още не и после му кажи да си даде скайпа, другия път пак да го питаш за нещо такова и тъй. Ако не искаш директно, за друго не се сещам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    виее 2мата кво се преселихте тука бе а та по темата..и как разбра че и той влюбен в теб като нямате контакт
    Ши прайм втора кофа.. с нас ли си

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Ши прайм втора кофа.. с нас ли си
    подкрепям

Град
    Димитровград
    tfa s ranicata ne e mnogo dobra ideq ako e izbuhliv.Ako na mene mi napravqt podoben nomer 6tqh d adoida s buhalka ili ne6to takova ili izob6to 6tqh da sym iznerven mnoo qko,taka 4e-kogato si tragva ot daskalo (ako e sam),nastigni go i mu obqsni vsi4ko az bih go priel po tozi na4in
    No signature is better than a bad one :>

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от reanimation
    tfa s ranicata ne e mnogo dobra ideq ako e izbuhliv.Ako na mene mi napravqt podoben nomer 6tqh d adoida s buhalka ili ne6to takova ili izob6to 6tqh da sym iznerven mnoo qko,taka 4e-kogato si tragva ot daskalo (ako e sam),nastigni go i mu obqsni vsi4ko az bih go priel po tozi na4in
    ... зле
    The Spark

хахаха идеята с чантата много ми харесаааа супер забавно някакво и различно хахах мн ме накефи или пък говорете по скайп .. всъщност сега се замислих.. ти за какво искаш да поговорите.. ще идеш и кфо ? ще му кажеш "абе пич таи таи харесвам те мисля че и ти го праиш.. " некфо странно ддз

o4evidno za da mi pomognete vi trqbva pove4e info.Znam 4e me haresva 6tot sa zaka4ame.V smisal 4e smiga mi, pita me za ne6ta ot 4asovete, koito znae.I prosto go use6tam.A i nay-golemiq problem e 4e toy nikoga ne e sam, za6toto.........te sa ednoqy4ni bliznaci.I dvamata sa ednakvo qki.Ama ediniq po-ma zaka4a.

i az mu poiskah skype-a.Pisahme si izvestno vreme, ama posle ma otpisaha, a po4naha o6te pove4e da me zaka4at.Taka 4e nay-mn dvamata da sa se razbrali da ne mi pi6at ili nz.DAVAYTE IDEI, pls

абе каквото и да става не прави първата крачка ти! тъпо е.... ако толкова те закача и една ли не завибява, няма да мине дълго време и ще ти предложи.....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    абе каквото и да става не прави първата крачка ти! тъпо е.... ако толкова те закача и една ли не завибява, няма да мине дълго време и ще ти предложи.....
    +1

Град
    somewhere over the rainbow
    Какво лошо има да го дръпнеш просто и да му кажеш какво чувстваш?Можеш да го поканиш да излезете и тогава да му кажеш или да го целунеш и пак ще разбере.

izvinqvay oba4e znae6 li kak bih padnala v o4ite na vsi4ki.Kato tragnem zaedno toy 6te kaje na brat si i na 2mata si nay-dobri priqteli.I sled vreme ako se razdelim smqtay cqlo u4ili6te 6te mi e malko da se skriq.Po-skoro da mu iznamerq telfona i sled kraq na u4.godina da mu se obadq i da kaja:
    -Abe tarsq nakoy s kogoto da otida na baseyn, a nqma nikoy v grada i toy 6te dode.Ama nz ot kade da mu iznamerq telefona.Osven ako ne otida da go pitam.

A za sq kato doyde da me pita edin ot porednite pati ne6to za daskalo da mu kaja:
    1. Idvay po-4esto bez pri4ina,da si govorim.
    2.6te ti kaja ako obe6tae6 da me izvede6 na kafe ili razhodka
    Ama koe ot dvete e po-qko

Извинявай plam4eto93 ама ти наистина ли си 93-ти набор??? Аз съм колкото теб...но мисленето ми се различава коренно от твоето...Не се обиждай ама ми звучиш като 12-13 годишна...

Тааа по темата...Не разбирам защо трябва да падаш в очите на другите? Нещо не загрях...Както и да е. Ми отиди и както казаха и другите, попитай го за учебник, химикал, линия или нещо такова и си поговори с него...Не вярвам брат му да му върви постоянно по петите!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си