.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ami da ne te savetvame kato priqtelkite ti ama...az vednaj ne kazah na edno mom4e i posle sajelqvah i to mnooooogo tai 4e mejdu4asieto otiva6 pri nego hva6ta6 go za rakata i go darpa6 v strani i tam ve4e...znae6
    uspeh
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Как така ще паднеш в очите на всички?Изобщо какво те интересуват теб всички?Те си имаш свой живот-ти твой.Всеки решава с кого и как да споделя любовта си.Ако те го намират за странно,значи определено не си попаднала на точнита хора.При положение,че приятелите му те харесват като човек,няма причина да не гледат лошо,в случай че скъсате.2008-ма сме-мисля,че отдавна хората станаха по-либерални и разбрани.Страхувайте се да показвате чувствата си,мъчете се,но после недейте да се вайкате,като останете неразбрани.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Как така ще паднеш в очите на всички?Изобщо какво те интересуват теб всички?Те си имаш свой живот-ти твой.Всеки решава с кого и как да споделя любовта си.Ако те го намират за странно,значи определено не си попаднала на точнита хора.При положение,че приятелите му те харесват като човек,няма причина да не гледат лошо,в случай че скъсате.2008-ма сме-мисля,че отдавна хората станаха по-либерални и разбрани.Страхувайте се да показвате чувствата си,мъчете се,но после недейте да се вайкате,като останете неразбрани.
    Съгласна съм. Какво те интересува мнението на останалите? Тогава нищо няма да стане и дълго ще съжаляваш. Но пък в крайна сметка ти си решаваш, помисли си и давай ,доката не си изпуснала и двамата.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Съгласна съм. Какво те интересува мнението на останалите? Тогава нищо няма да стане и дълго ще съжаляваш. Но пък в крайна сметка ти си решаваш, помисли си и давай ,доката не си изпуснала и двамата.
    +
    1

Am 6te otida pri negovata staq, 6te kaja da go izvikat, toy 6te izleze (dano sam, za6toto deystvitelno nikoga ne e sam ) i 6te mu kaja da doyde s men po-nastrani i 6te mu kaja:
    -Iskam da izlezam.
    I toy ako si me haresva 6te izlezem, a ako ne-nqma da e tolkova fatalno, v sravnenie s tova da mu priznaq 4e go haresvam

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    [quote="plam4eto93"]Am 6te otida pri negovata staq, 6te kaja da go izvikat, toy 6te izleze (dano sam, za6toto deystvitelno nikoga ne e sam ) i 6te mu kaja da doyde s men po-nastrani i 6te mu kaja:
    -Iskam da izlezam.
    I toy ako si me haresva 6te izlezem, a ako ne-nqma da e tolkova fatalno, v sravnenie s tova da mu priznaq 4e go haresvam

Браво,точно така,да не еединствен на света?!!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от plam4eto93
    Am 6te otida pri negovata staq, 6te kaja da go izvikat, toy 6te izleze (dano sam, za6toto deystvitelno nikoga ne e sam ) i 6te mu kaja da doyde s men po-nastrani i 6te mu kaja:
    -Iskam da izlezam.
    ok i posle da pi6e6,ko e stanalo,naistina e dobra ideq,samo da ne se panikiosa6,ako ti kage -ne,kazva6 my,az se bazikam,4uli?,ako ti kage-da,otiva6,are yspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си