- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- идеи за развитие?
ami da ne te savetvame kato priqtelkite ti ama...az vednaj ne kazah na edno mom4e i posle sajelqvah i to mnooooogo tai 4e mejdu4asieto otiva6 pri nego hva6ta6 go za rakata i go darpa6 v strani i tam ve4e...znae6
uspeh![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Как така ще паднеш в очите на всички?Изобщо какво те интересуват теб всички?Те си имаш свой живот-ти твой.Всеки решава с кого и как да споделя любовта си.Ако те го намират за странно,значи определено не си попаднала на точнита хора.При положение,че приятелите му те харесват като човек,няма причина да не гледат лошо,в случай че скъсате.2008-ма сме-мисля,че отдавна хората станаха по-либерални и разбрани.Страхувайте се да показвате чувствата си,мъчете се,но после недейте да се вайкате,като останете неразбрани.
Съгласна съм. Какво те интересува мнението на останалите? Тогава нищо няма да стане и дълго ще съжаляваш. Но пък в крайна сметка ти си решаваш, помисли си и давай ,доката не си изпуснала и двамата.Първоначално написано от MartyParty
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
+Първоначално написано от ludo_momiche
1
Am 6te otida pri negovata staq, 6te kaja da go izvikat, toy 6te izleze (dano sam, za6toto deystvitelno nikoga ne e sam) i 6te mu kaja da doyde s men po-nastrani i 6te mu kaja:
-Iskam da izlezam.
I toy ako si me haresva 6te izlezem, a ako ne-nqma da e tolkova fatalno, v sravnenie s tova da mu priznaq 4e go haresvam
[quote="plam4eto93"]Am 6te otida pri negovata staq, 6te kaja da go izvikat, toy 6te izleze (dano sam, za6toto deystvitelno nikoga ne e sam) i 6te mu kaja da doyde s men po-nastrani i 6te mu kaja:
-Iskam da izlezam.
I toy ako si me haresva 6te izlezem, a ako ne-nqma da e tolkova fatalno, v sravnenie s tova da mu priznaq 4e go haresvam
Браво,точно така,да не еединствен на света?!!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
ok i posle da pi6e6,ko e stanalo,naistina e dobra ideq,samo da ne se panikiosa6,ako ti kage -ne,kazva6 my,az se bazikam,4uli?,ako ti kage-da,otiva6,are yspehПървоначално написано от plam4eto93