- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Даапишем заедно сюжет на сапунен сериал!
Така... не че си мисля, че не знаете, ама все пак да поясня: един пише, друг продължава сапунката. Гледайте да е възможно най-смешна, елементарна и банална. Вкарвайте възможно повече герои, оплитайте им роднинските връзки. Едно от задължителните неща е да са много набожни. Сега аз почвам:
Есмералда е омъжена за Алонсо. Те живеят бедно и имат две деца. Алонсо е пияница и бие Есмералда и децата й. Една вечер се прибира:Алонсо: Какво има за ядене?
Есмералда: Нямам пари да купя нищо за ядене!
А: Ами ще просиш!
Е: Но, какво ще кажат хората. Ние сме почтени хора в очите на другите, Алонсо и...
А: Не ме интересува! (Хваща я за ръцете и й вика в лицето)
Е: Алонсо, причиняваш ми болка!...
Music will save the world!
В този момент от гардероба изкача любовника на Есмералда,засилва се с еленски и размазва мутрата на автора на тъпата темя която не е за тоя раздел.
В това време Грегъри Хаус гледа отстрани,злорадства и онанира.В това време от грамофонна плоча с прикачено Мп3 свири Борис Дали-Кой сега до теб заспива,Алонско става и почва да пее серенада на Грегърди Хаус-"Трябваше това да съм аззззззз"Първоначално написано от GregoryHouse
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
След като се изкефил на всичко това вамп тръгнал да се прибира и минал през футболния стадион където се чувала едноименната песен на слави в която се пее "Аз съм и ад и рай..." тананикана от як арапин здраво клатещ майка му...
Един астероид се разбил в земята и изпепелил всякакъв живот. Оцелял единствено готвачът на сардини, наречен Педро Гея.
Алонсо и Есмето се женят, после деца,,и бла бла бла,Хепи енд.![]()
1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!
2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!
4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!
V tozi moment vliza deteto(mom4e na 17 zashtot maikata e rodila na 16 [bez da si iska]) zapo4va da se bie s bashta si Alonso i go ubiva.zarqva trupa mi v portokalovata gradina na dvora. Sled tova se jeni za edna jena s 20 godini po golqma ot negoo...noo... se okazva 4e tova e istinskata mu maika.bil e samo osinoven ot Esmeralda iii nali se seshatatee KOFTIII!!!!Първоначално написано от sim00n.light.shadow
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
и след тфа яко секс парти и Исмералдъ ражда още 2 дица![]()
Изведнъж се появил доведения брат-близнак разделен при раждането си от 2рата си майка. Името на младежа било Чикито. В именито "Лос Идоиотос" той бил най-чаровния (благодарения на избития си зъб и неветоятния си тен) и най-богатия (притежавал кон!).
и порнал сичко живо дето му видяло окотоПървоначално написано от Pliok0019
![]()
даже и невъодушевените предмети пробвал,родил му се един шкаф,който кръстил Фернандо-Гонзалес-Диаз-Кортес-Карло-ПедритасПървоначално написано от Mu7k0
a шкафа Фернандо-Гонзалес-Диаз-Кортес-Карло-Педритас ебнал селската крЪсафица.. Български шкаф от 80-те години. Родило му се дите и го кръстили Фирнаду чикитос младшиПървоначално написано от Exsanguination
![]()
И бащата фанал карлос сантана и го скъсал от пукане ( секс)Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
и му се родило момиче,което кръстил фернанда-гонзалесия-диаз-кортеса-карла-педритаскаПървоначално написано от Mu7k0
6terkata obi4ala dokato gleda iskreno i li4no da pohapva larvi na peperudi i bebeta hlebarki![]()
![]()
Това момиче била най-голямата развратница в селото. Била хвърлила око и на майка си....Първоначално написано от Exsanguination
Която обаче после се оказала, че не е истинската майка, и че фернанда-гонзалесия-диаз-кортеса-карла-педритаска имала още 2 сестри близначки![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Една от бях била Муутира Циганяре-Делкантаре. Тя била една ужасно грозна и брадавична девойка...Първоначално написано от punkrock
а другата се казвала памелия-андерсонби-парисънкинко-хилтъниадаПървоначално написано от Pliok0019
И била нещастно влюбена във 3тия любовник на 2рата си сестра близначка и започнала да да излиза тайно с него, но когато сестра и Олинеза разбрала ги убила и двамата и накрая се хвърлила от Аспаруховия мостПървоначално написано от Pliok0019
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Тя била певачката в местния бар. Феновете й (които се брояли на пръстите на 2та ми крака) я наричали Мара Отварачката, понеже можела да отвяра бира с циците си...Първоначално написано от Exsanguination
и тя чакала ето ТОВА чуканеПървоначално написано от Pliok0019
![]()
И си го получила от дон Педрито-Хуанито. Цветарят в месния мол.Първоначално написано от Exsanguination
Еееехе то до края на сериала няма да са останали хора, стига с тва бруталното убиване![]()
Родили им се момиче и момче двуяйчни близнаци - Хуанита-Кукратос-Алиана-Есмералдита Санчез и Хосе Мария Пия Де Манчес Санчез, но тъй като майката и бащата се скарали, бащата взел момчето, а майката взела момичето... След време децата пораснали и към 19995 епизод се срещнали...Първоначално написано от Pliok0019
![]()