- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозни намерения или просто за забавление?
Ами имаме сериозни намерения, както и намерения за съвместно съжителство, но по-нататък, сега просто няма как да стане за съжаление.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Охх абе почнеш ли да правищ планове и да имаш намерения нищо нестава давай да варви пък каквото ще да става .....аз съм така и се получава![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от [b
+1![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Първоначално написано от lebron23
поне сте имали възможност да се отдадете на романтика сред природата докато кучето се изпикае в някой храст
Нямам приятел,но ако имах сериозни намерения 100 %...аз съм сериозен човек и по принципИ мисля,че 1 сериозна връзка няма да ми се отрази зле
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Нямам приятел,но ако имах сериозни намерения 100 %...аз съм сериозен човек и по принципИ мисля,че 1 сериозна връзка няма да ми се отрази зле
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Обичам си момчето и сме мн сериозни един към друг..
А планове за бъдещето имаме много..Като за начало отиваме да учиме в София заедно (догодина като завърша).За друго не смея да пиша да не ми се изсмее съдбата в лицето..![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Сериозни намерения![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
[i]Сегашния ми приятел немога да го нарека поредния определено!Отношенията ни са много задалбочени за да го нарека така!