- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мога на левитирам , болест ли е ?
Значи моят проблем е , че като се концентрирам много , мога да летя . НЕ СЕ БАЗИКАМ ! Повдигам се на 2-3 санта от земята .
Неееееее ... ти въобще не се бъзикаш. Амии да много е опасно ... смъртоносно даже ... най-много 3 месеца ти давам...Първоначално написано от best_buy
Ти си новия Дейвид Блейн знаеш ли...
![]()
Да, бее..Аз пък като се концентрирам изсирам големи ******, не се бъзикам![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
Първо местихте предмети,сега пък летите....май много фенове на Heroes се навъдиха в този форум![]()
izvod: vzimai samo ka4estvena koka![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
spored men e ot trevataПървоначално написано от FOREVAR_ALONE
![]()
za6to da sa napie i da palzi,kato moje da se napu6i i da letiПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
trevomanka!!Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
![]()
![]()
![]()
ili pak
za6to mi e da piq i gymi da vartq kato moga da py6a i da letq.....
ima mn variqnti![]()
От къде да знаем, че наистина можеш.Направи клипче и може да ти повярваме.
Много филми гледаш.
da bolen si ot neizle4ima bolest simptomite 6te se zasilvat s vseki izminat denПървоначално написано от best_buy
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Изисква се изключително силна концентрация за извършването на левитацията. Изключително малко хора в света го могат. Един от тях е бил
Леонардо да Винчи. Аз мога да левитирам, но е ужасно натоварващо физиката и психиката, защото хората не са създадени, за да летят. Правя го отдавна и не съм споделял с никого, нямах и намарение, но така се случиха нещата.
wtf
Стига бе, найстина ли ?? Не знаех че можело да се лети
![]()
Чувала съм,че левитацията се дължи на това,че хората,които я могат,се концентрират повече и използват по-голяма част от мозъка си за разлика от нас,обикновените,които ползваме едва 2% от него.
А генийте използват 3%...Смятай, ако се научим да използвам е 100% какво ще еПървоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
P.S.- До сега съм чувал само за Дейвид Блейн, че може да лети, но все пак той не е уникален, че да е единственАко не е бъзик, в което съм 0.05% сигурен, си е**ти късметлията
![]()
Има и още един освен Дейвид Блейн, които се издига дори по високо(ако клипчето е истинско де)Първоначално написано от JustBecko
![]()
http://vbox7.com/play:468639fe
До автора: Айде направи си едно клипче и го пусни, тогава ще ти повярваме...![]()
Да сте чували за Criss Angel?Първоначално написано от JustBecko
http://zazz.bg/search/?vbox_q=criss+angel
И той е уникат
Oпа грешка, то крис е билл дейвид, ОХХХ абе незнам обаче е много яко сигурно???![]()
Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание
EHEEEEEEEEEEEEE PI4ove pri men se polu4i ei sq se koncentrirah okolo 5 minuti i....... POLETQH daje izlizah prez prozoreca i edin me vidq i pripadna 6te vi pratq klip za da vi dokaja 4e ne laja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ИлюзионистПървоначално написано от BallFace
Иначе да Крис Ейнджъл даже си е направил клип как се прави илюзия за левитиране...
http://clip4e.com/play_chris_angel_r...evitaciqta.htm
Аз пък казвам,че е невъзможно да се лети!И левитацията не съществува.Айде пък да видим как ще ме убедите в обратното!...Гравитацията си е гравитация...Тя е част от природата,а нея никой не може да я победи.
Какво ще кажеш за изкуствено създаваната безтегловност?Както учат космонавтите...Първоначално написано от SuNsEt
Ммм...Добре и ти какво?Изкуствена безтегловност ли си създаваш за да летиш???Първоначално написано от JustBecko