.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK

Мога на левитирам , болест ли е ?

Значи моят проблем е , че като се концентрирам много , мога да летя . НЕ СЕ БАЗИКАМ ! Повдигам се на 2-3 санта от земята .

Голям фен Аватара на o0ps

Re: Мога на левитирам , болест ли е ?

Цитирай Първоначално написано от best_buy
    Значи моят проблем е , че като се концентрирам много , мога да летя . НЕ СЕ БАЗИКАМ ! Повдигам се на 2-3 санта от земята .
    Неееееее ... ти въобще не се бъзикаш. Амии да много е опасно ... смъртоносно даже ... най-много 3 месеца ти давам... Ти си новия Дейвид Блейн знаеш ли...

Да, бее..Аз пък като се концентрирам изсирам големи ******, не се бъзикам
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Иска ти се да можеш да левитираш..

Първо местихте предмети,сега пък летите....май много фенове на Heroes се навъдиха в този форум

izvod: vzimai samo ka4estvena koka

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
    spored men e ot trevata

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    spored men e ot trevata
    za6to da sa napie i da palzi,kato moje da se napu6i i da leti

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    spored men e ot trevata
    za6to da sa napie i da palzi,kato moje da se napu6i i da leti
    trevomanka!!
    ili pak
    za6to mi e da piq i gymi da vartq kato moga da py6a i da letq.....
    ima mn variqnti

От къде да знаем, че наистина можеш.Направи клипче и може да ти повярваме.
    Много филми гледаш.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones

Re: Мога на левитирам , болест ли е ?

Цитирай Първоначално написано от best_buy
    da bolen si ot neizle4ima bolest simptomite 6te se zasilvat s vseki izminat den

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Повече от фен
    Град
    lunata
    Изисква се изключително силна концентрация за извършването на левитацията. Изключително малко хора в света го могат. Един от тях е бил
    Леонардо да Винчи. Аз мога да левитирам, но е ужасно натоварващо физиката и психиката, защото хората не са създадени, за да летят. Правя го отдавна и не съм споделял с никого, нямах и намарение, но така се случиха нещата.
    wtf

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Стига бе , найстина ли ?? Не знаех че можело да се лети

Чувала съм,че левитацията се дължи на това,че хората,които я могат,се концентрират повече и използват по-голяма част от мозъка си за разлика от нас,обикновените,които ползваме едва 2% от него.

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Чувала съм,че левитацията се дължи на това,че хората,които я могат,се концентрират повече и използват по-голяма част от мозъка си за разлика от нас,обикновените,които ползваме едва 2% от него.
    А генийте използват 3%...Смятай, ако се научим да използвам е 100% какво ще е

P.S.- До сега съм чувал само за Дейвид Блейн, че може да лети, но все пак той не е уникален, че да е единствен Ако не е бъзик, в което съм 0.05% сигурен, си е**ти късметлията
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от JustBecko

P.S.- До сега съм чувал само за Дейвид Блейн, че може да лети, но все пак той не е уникален, че да е единствен Ако не е бъзик, в което съм 0.05% сигурен, си е**ти късметлията
    Има и още един освен Дейвид Блейн, които се издига дори по високо(ако клипчето е истинско де)
    http://vbox7.com/play:468639fe

До автора: Айде направи си едно клипче и го пусни, тогава ще ти повярваме...

Град
    Sofia

Да сте чували за Criss Angel?
    http://zazz.bg/search/?vbox_q=criss+angel
    И той е уникат
    Oпа грешка, то крис е билл дейвид, ОХХХ абе незнам обаче е много яко сигурно???
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

EHEEEEEEEEEEEEE PI4ove pri men se polu4i ei sq se koncentrirah okolo 5 minuti i....... POLETQH daje izlizah prez prozoreca i edin me vidq i pripadna 6te vi pratq klip za da vi dokaja 4e ne laja

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    1-во.Крис Ейнджъл Е ИЛИЗИЮНИСТ (не съм сигурен дали така се пише )
    Той е казвал не 1 път, че всичко е илюзия.Дейвид Копърфилд също прави илюзия, докато Дейвид Блейн го прави наистина.Наистина има хора, които могат да левитират.Не знам...може и да е ебавка темата, но никой не познава автора, така че не може да твърдим нищо!Хубаво е, че можеш.Ако бях на твое място щях да развивам тази левитация
    То всеки е способен на левитация и с много тренировки се получава.И не съм съгласен, че много малко хора в света са го можели.Напротив има много хора, които го могат
    Илюзионист

Иначе да Крис Ейнджъл даже си е направил клип как се прави илюзия за левитиране...

http://clip4e.com/play_chris_angel_r...evitaciqta.htm

Аз не бях чувала за Дейвид Блейн Наистина ли може да левитира? Смисъл не е илюзионист като Крис Ейнджъл.. ??

Не знаех,че тва е възможно :P

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз пък казвам,че е невъзможно да се лети!И левитацията не съществува.Айде пък да видим как ще ме убедите в обратното! ...Гравитацията си е гравитация...Тя е част от природата,а нея никой не може да я победи.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз пък казвам,че е невъзможно да се лети!И левитацията не съществува.Айде пък да видим как ще ме убедите в обратното! ...Гравитацията си е гравитация...Тя е част от природата,а нея никой не може да я победи.
    Какво ще кажеш за изкуствено създаваната безтегловност?Както учат космонавтите...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Какво ще кажеш за изкуствено създаваната безтегловност?Както учат космонавтите...
    Ммм...Добре и ти какво?Изкуствена безтегловност ли си създаваш за да летиш???

Голям фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си