.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: бременост

Hybrid View

бременост

значи с приятелката ми се разгорещихме една вечер бая и го направихме без презерватив. Аз не свърших понеже се осъзнах и спрях по едно време, но сега съм притеснен дали може да е бременна понеже нали си излиза по млъко дори без да свършаш. Това се случи преди 2 дена. За тест за бременост за вкъщи поне колко дена са нужни. Благодаря предварително за помоща?

Най-рано седмица, но е препоръчително да минат 2.
    И след като не си свършил, вероятността тя да забременее е нищожна.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

да,но колкото и малка да е вероятноста все пак Я ИМА... внимавайте бе хора...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ах ах ах небрежност

Град
    СОФИЯ
    Първо ще те помоля да седнеш!!!!!!
    А по темата-ДА,тя е бременна в 5-тия месец,и да почерпиш!
    Тва с бебетата не става толкова лесно,от опит ти казвам,поне при мен тая теечност не действа,иначе досега цял отбор юнаци да имам.

може да е бременна бъди "спокоен" тест след седмица даже 2 и ако е положителен (2 черти) действай бързо с аборта (щот не ми се вярва да искаш да станеш "ТАТЕ ТАТЕ дай 5 лева") ...... и тъй
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
    Тва с бебетата не става толкова лесно,от опит ти казвам,поне при мен тая теечност не действа,иначе досега цял отбор юнаци да имам.
    Не дърпай опашката на дявола...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Не ми се вярва да е бременна,но ако искате да не се притесняеате да си направи тест

Град
    СОФИЯ
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Малко черен хумор,коя точка наруших

mi moje nooo vse pak ne se spi4ai predvaritelno

какви сте шматки.....може и да е бременна ама шансът е мноооого малък, дори пренебрежим. И да се изпразниш в нея пак може да не забременее, всичко е поредица от обстоятелства. Имам мнооого познати (май и аз натам отивам..) които от години се дрънчат без презервативи и нищо им няма. По-скоро трябва да те е страх да не ти е лепнала нещо, защото това е по-лошият случай. Иначе спокойно, ако й закъснее с 2-3 дни тест. И + да е, винаги има начини, не са хубави, но ги има. Успех и с презервативи, че после ти е леко на душичката, а не се притесняваш "дойде ли ти, защо не ти идва". Спокич

хаха вие още малко и тикове ще вземете да получавате от тия точки. ^^
    аз имах предвид да не дърпаш опашката на дявола с тия изказвания за юнаците, че никога не се знае знае ли се.. ^^ утре като нищо някоя ще ти се обади да ти честити, че си вече 'татко' ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

и за ко да си хабиш парите за тест(не че мн ще изхабиш-4-5лв макс),кат тя не е бременна .. ако се забременяваше толкова лесно,една приятелка вече куп деца да си е народила от бившия й приятел ..

Град
    СОФИЯ
    хаха вие още малко и тикове ще вземете да получавате от тия точки. ^^
    аз имах предвид да не дърпаш опашката на дявола с тия изказвания

за юнаците, че никога не се знае знае ли се.. ^^ утре като нищо
    някоя ще ти се обади да ти честити, че си вече 'татко' ^^
    Ами де да знам,прозвуча като кофти предупреждение от модератор
    А иначе съм момиче,имам връзка от 4 год и ако тая течност беше толкова вълшебна.....
    Абе хората трябва да мислят с главите си ,не да питат по форумите "бременна ли е"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Re: бременост

Цитирай Първоначално написано от nickless
    значи с приятелката ми се разгорещихме една вечер бая и го направихме без презерватив. Аз не свърших понеже се осъзнах и спрях по едно време, но сега съм притеснен дали може да е бременна понеже нали си излиза по млъко дори без да свършаш. Това се случи преди 2 дена. За тест за бременост за вкъщи поне колко дена са нужни. Благодаря предварително за помоща?
    ...

Едва ли е бременна, тест за бременност се прави най-рано 14тия ден след рисковия акт

Цитирай Първоначално написано от fr3sh
    какви сте шматки.....може и да е бременна ама шансът е мноооого малък, дори пренебрежим. И да се изпразниш в нея пак може да не забременее, всичко е поредица от обстоятелства. Имам мнооого познати (май и аз натам отивам..) които от години се дрънчат без презервативи и нищо им няма. По-скоро трябва да те е страх да не ти е лепнала нещо, защото това е по-лошият случай. Иначе спокойно, ако й закъснее с 2-3 дни тест. И + да е, винаги има начини, не са хубави, но ги има. Успех и с презервативи, че после ти е леко на душичката, а не се притесняваш "дойде ли ти, защо не ти идва". Спокич

nemislq 4e e redno da ospokoqva6 detsata ima li podoben risk to toi si e tam su6testvyva i NEBIVA da si spqt spokoino ne i ako neiskat posle da tikat koli4ki i da ima varianti za abort no i tam ima tvurde mn riskove kato primerno posle momi4eto da nqma detsa i mn mn dr

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Най-рано седмица, но е препоръчително да минат 2.
    И след като не си свършил, вероятността тя да забременее е нищожна.
    VeRno e

Еми аз от 6-7 месеца правя секс без презерватив с приятеля ми да чукам на дърво нищо не е станало

Guest
    спокич бе нищо не е станало..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си