.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Спешно - много съм притеснена!

Здравейте,
    почвам направо...днес правихме сеь с приятеля ми и призарватива се скъса.. ;( за 2път ми се случва..предишния път си взех хапче и за щастие не стана нищо сериозно.Утре ще отидем до аптеката,но много се притеснявам да не ,да не подейства нещо..нз нз как мислите вие?Много ме е страх....
    Пишете моля ви..
    ;( ;(
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Другия път купувай от по-скъпичките кондоми , 50-60 стотинки повече не се равняват на отглеждането на едно бебе !

Ако си забременяла .Нито си първата с аборт ,нито последната .Ако не по-добре ....

оф абе дурекс са .. дали щеподейства хапчето според вас..
    и ще ми обясните ли за абортите .. там с подробности ,Моля ви..
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Не се шашкай.Не случайно пише до 72 часа...а бтв денонощни аптеки няма ли?

hottie
    Guest
    Ако предишният път е било много скоро не взимах хапче! Ако не е успял да свърши също не взимай!

ми беше октомври месец.... о0о0фффффффф ;(;(

Тогава можеш да вземеш.Ще ти помогне,спокойно! гледай оптимистично на нещата

hottie
    Guest
    ако не е успял да свърши не го взимай...

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Тогава можеш да вземеш.Ще ти помогне,спокойно! гледай оптимистично на нещата

Ще подейства .... а и ако не подейства , погледни оптимистично - Иванчо е добро име
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    4akai be momi4e za kuv abort misli6,o6te ne znae6 kvo to4no ima za abort misli6.proveri ako trqbva na lekar idi i togava misli za nai lo6oto

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Слушай какчето а не 13годишните кифли... които все още имат мляко по устата ....
    Ако не е свършил в теб няма смисал от хапчето .. все пак тва не е тик-так бонбонче ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Слушай какчето а не 13годишните кифли... които все още имат мляко по устата ....
    Ако не е свършил в теб няма смисал от хапчето .. все пак тва не е тик-так бонбонче ...
    Напълно съгласна съм и с двамата
    offline forever!

Град
    Разград
    БРЕМЕННА СИ! уааааааааааааааааа ще черпи!!!

Град
    Русе
    Ех деца, деца ... Като не знаете как да правите секс не правете бе ... Дюрекс казваш! Направи му рекламация ... А за хапчето - тва наистина не е тик-так бонбонче така, че преди да го вземеш прецени има ли нужда от него и реална опасност да си бременна...Хич не са безобидни тези хапчета !!!
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

emi mislq 4e 6te podeistva, no 6tom ve4e si pila tova hap4e i osobenno ako e bilo skoro moje6 da o4akvash mn strani4ni efekti, tyi kato tova hap4e e ujasno vredno.
    A.D.I.D.A.S.

off az vi pisha seriozno vii mi sa ligaviti tuka (nqkoi samo de) inache na ostanalite blagodarq... naistina beshe durex...ii vnimavahme ne sme i podozirali 4e 6te se skysa...i ne sam pila minaloto hapche mnogo skoro.....i ako nqkoi shte se ligavi i shte pishe gluposti po dobre da ne pishe nishto...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Виж са ако не е свършил в теб си ок .... ама ако е свършил сама преценявай ... и за да не стават такива фалове се процедира с двойния късмет ... въпреки че е с кондом го вади и свършва навън , за да ви е чиста работата .... ае и успех
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

v men svyrshi izpih hapcheto vchera ii mnogo me e strah da ne,da nepodeistva tam pisheshe 84% e sigorno ..;[[

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си