- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Суупер тъпо..
Здрасти на всички..
Кажете ми няма ли по-уникално тъпа ситуация?!!
Има момче от класа ми което постоянно се ебава с мен постоянно се бъзика и нали аз отвръщам..много смях си прайм..
когато прекали и му кажа че му се сърдя той ми отвръща "не можеш,защото ме обичаш","не можеш без мен..","не ти ли липсвах през ваканцията" и всякфи такива леки намеци..постоянно!
В момента немога да се сетя за такива ситуации просто не ми идват на ума..но има дооста..и постоянно все такива,нз немога да го обясня точно..нещо съм блокирала неска![]()
Зарибявка или не?![]()
Леко тъпо..ама както и да е...да има теми,че гледам са малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
em proveri
ти как мислиш?
еми питай го![]()
Принципно във всеки един майтап има доза истина,така че сама си прави изводите.![]()
а ако е просто майтап , а ти останеш с други очаквания , тогава какво ще стане ?
Mislq 4e e po vajno dali ti iska6 da e zaribqvka
![]()
+1Първоначално написано от \Enigmatic/
![]()
JUST DANCE!!
basi 6ibaniq svalq4opredeleno te zaribqva!Ne,naistina,nqkopi mom4eta sa takiva otreji go rqzko zada stane za posme6i6te i 6te spre![]()
No signature is better than a bad one :>
Доста вероятно да те зарибява, естествено винаги може просто да си прави вятър на устата и все пак можеш да провериш, пускай намеци и ако ти отговори ше разбереш![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от moon_flower
+1
Харесвате се![]()
Я направо следващия път..като ти каже така отиди целуни го и кажи "ами да така е"![]()
може да са бъзици но може да е и нещо повече.незнамти трябва да разграничаваш нещата сама немога да ти помогна...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
харесва те![]()
mislq 4e ima zaribqvka ama se pak ti si znae6 nai-dobre nali ti go gleda6 v o4ite![]()
dokato se bazikate
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ами аз постояно пускам такива бъзици на момчета, които не харесвам. Но не мога да ти кажа какво е в твоя случай. Намекни му и ти.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ъъ да.. попитай го.. нииее тука как да знаем кво мисли пичаа ко ш каеш за тва..и един съвет не се надявай предварително да не си останеш с очакването
![]()
.!.
Пък то кво нищо общо. Аз говоря така на хората дето най-малко понасям...
Първоначално написано от Mu7k0
пф..заебететака или иначе нищо не очакфам..пича ми е сао симпатичен
![]()
![]()
предлагам ключе или триене за темата![]()
2 варианта
"Добре, че е шегата да си кажем истината" или
просто си внушаваш разни работи![]()
The Spark
може и да е ..
п.п доста странен начин да показва "любовта си"![]()
Еми почни и ти да му пускаш такива намеци![]()