.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

...

Измъдрях нещата по скайип хахаха .. По-лесно е там, но по-стойностно винаги е на живо и лично
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами обикновено се хвърлям на врата и мятам по някоя целувка докато съм с къса пола и огромно деколте.........Всъщност това се е случвало 1 път с настоящия ми приятел. А като имам да му казвам нещо му го казвам направо.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Хвърляш се в/у мадамата с бойния вик (ДИС ИС СПАРТАААААААААААААААААААА АААААААААААА!) опираш и меча до гърлото и я питаш "vu le vu couche avec moi?"

гарантиран успех
    оле, убиваш ме, майна!

Град
    Far away in the universe
    С последното ми гадже беше много красиво. Бяхме излезли да се разходим, но заваля, и ние се скрихме под един заслон навън, докато бурята бушуваше и тихо си говорехме и се смеехме. Беше романтично... Мисля, че разбра за чувствата ми още от влюбения ми поглед. Скоро след този ден вече си бяхме двойка официално.

Град
    Варна

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Измъдрях нещата по скайип хахаха .. По-лесно е там, но по-стойностно винаги е на живо и лично
    +1

ami as nikoga ne si razkrivam 4yvstvata pred nqkoii .... neobi4am i nemoga .... prosto ...
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си