.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Варна

Как си сподели чувствата ...????

разкажете вашата историйка .. Как най- интересно сте споделяли чувствата си към някой .. нещо по романтично или .. нормални условия

Град
    Ин Дъ Клуб
    Еми ся, утиам до нея с букет рози подавам й ги.. целувам я.. тя се изчервява. И й казвам ' маце мн си добра ай ми станеш гадже а?' а тя или ше ми казва 'Простак.. и след 1 шамар добре' ' или само добре и мощна цилуфка'

Град
    някъде...
    Ми яко се сбих с бившия ми(тогава настоящ(пък и той ми се вързваше на акъла)) и после му казах,че имам чувства към него..

Ех..попринцип аз винаги чакам момчето да предложи,а аз просто правя знак ЗЕЛЕНО... Най-често споделям,че е ужасно секси и имам разни фантазии с него ...а след..като се съберем.. въгълчето да му го докажа..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами ... тя ми подметна .. нещо ... по телефона 1 ден .. пък на мене адски много ми харесваше ... и 1 ден .. бяхме на кафе .. и се гледахме в очите и говорихме за някакви неща но с сигурност никой не слушаше другия ... и докато я изпращах ... я целунах .. и от там се почна магията която продължава и до днес
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Чупих и по една кост, докато не ми каза "да"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    най-ефектния начин,разбира се след заплахата с огнестрелно оръжие на челото

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми честно казано никак ,не обичам да показвам чувствата си...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Провесих я през терасата и казах или ми стааш жина ил та размазвам в оня жигул пред блока....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Провесих я през терасата и казах или ми стааш жина ил та размазвам в оня жигул пред блока....
    Nice

с
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Хахахахаха човек мн ме кефиш

haha,nie s moito slan4ice sigurno 2 dni si igraehme na kotka i mi6ka ,za6toto toi ne be6e siguren,dali moje da mi priznae,i zatova govorehme "kak mom4eto x bi priznalo na momi4eto y ,4e q haresva i kak 6te reagira to"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Exsanguination
    най-ефектния начин,разбира се след заплахата с огнестрелно оръжие на челото
    ''стани ми гадже или щи пръсна черепа!''

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами с бившия дълго време не си казвахме "обичам те"... Просто някак си нямаше нужда, знаехме си го... Но веднъж на 3-я месец баш, както ей така съвсем обикновено си вървяхме в парка, хванати за ръка, и си мълчахме, всеки замислен в неговите си проблеми, той просто ей така го каза, изстреля го едва ли не... "Обичам те, просто исках да го знаеш." И аз си му отвърнах естествено и всичко привърши с поредната целувка за деня... И такам... Просто не го очаквах така изведнъж... Като се замисля още ми става сладко едно такова, ама вече отдавна всичко свърши ...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    haha,nie s moito slan4ice sigurno 2 dni si igraehme na kotka i mi6ka ,za6toto toi ne be6e siguren,dali moje da mi priznae,i zatova govorehme "kak mom4eto x bi priznalo na momi4eto y ,4e q haresva i kak 6te reagira to"
    И накрая котката хвана мишката . И уравнението с две неизвестни бе решено.

Град
    In Devil's Castle
    ами той просто ме попита и аз му признах...нямаше къде да се скрия
    someone else...

и коплко кости счупи дотогава?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

tva po4ri nikoi serizozenn nqma
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Пишех писма...много писма...и най-интересното е,че не бях малка-напротив...Също по чина съм писала доста...имам и стандартното-смс-и,с химикал някъде по тялото...По принцип никога не свалям аз..а мене ме свалят (тва е щото съм срамежлива,а не щото съм надута ) иии ако стане заварката с първата целувка най-добре си показвам чувствата

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    познавахме се преди това...просто в дискотеката денсахме заедно целуна ме...целувахме се цяла ве4ер...цяла седмица след това си 4атихме...като просто ако говорихме за тва казвахме едно страхотно преживяване...ии после един фр..такаа...поговори с него...иии се оказа ,4е той пък ме харесвал...ве4ерта ме покани на кафе и на следващия ден...просто от мухабета...иии така.....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

vinagi 4akam parvo mom4eto da napravi parvata kra4ka i togava az deistvam

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Харесвам те. Може ли да те цункам по бузката?

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    познавахме се преди това...просто в дискотеката денсахме заедно целуна ме...целувахме се цяла ве4ер...цяла седмица след това си 4атихме...като просто ако говорихме за тва казвахме едно страхотно преживяване...ии после един фр..такаа...поговори с него...иии се оказа ,4е той пък ме харесвал...ве4ерта ме покани на кафе и на следващия ден...просто от мухабета...иии така.....
    Почти същата ситуация...иначе се познаваме от 4 години

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    - Харесваш ли ме?
    - Да.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си