.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Но шпа-действие

Уффф......изпуснах си хапчето този месец и пих едни други...и сега имам супер болезнена менструация...пих 2 но-шпа преди 20 минути,но още няма действие....Кога трябва да подействат?Да кажат тези с опит....Щото да знам дали да си купя други?

Лично на мен no-spa не ми действат, трябва да изпия поне 3 хапчета, че да има някакъв ефект. Изчакай поне час и ако още не са ти подействали пий друго болкоуспокояващо.

za menstryaciq pii samo nurofen-pomagat adski mn, az seki mesec sam taka ama nurofena mi spira bolkite ;] ama se pie 1 hap4e na 4 4asa i ne pove4e ot 2 na den, toest ako ne ti mine sas 2 hap4eta pres 4 4asa ne pii poi4i ama shti mine to e mn silno ;]

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    И на мен не ми действат. Личният ми лекар дори е казвал, че за болкоуспокояващи но-шпа са слаби. По-добре си купи други.

i na men ne mi deistvat.az piq aolin 9mai taka se kazvaha ) i sam mn dovolna

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Град
    stara zagora

Re: Но шпа-действие

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Уффф......изпуснах си хапчето този месец и пих едни други...и сега имам супер болезнена менструация...пих 2 но-шпа преди 20 минути,но още няма действие....Кога трябва да подействат?Да кажат тези с опит....Щото да знам дали да си купя други?
    po-dobre si kupi dr predi da me operirat si misliha che mi imashe neshto na babrecite i mi predpisaa h no6 pa ama ne mi pomogna
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Но шпа са слаби, поне при мен. Аз лично използвам Нурофен, до 20-30 минути ми е минало.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    София
    Принципно ако се пият с повече вода хапчетата по- бързо действат. Но и на мен но-шпа не ми действа и пия нурофен.

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Но шпа са слаби, поне при мен. Аз лично използвам Нурофен, до 20-30 минути ми е минало.
    И аз така, а аолина малко силен ми идва...

Град
    MoHTaHa
    ами аз до преди половин година имах много болезнена менструация ии ходих на инжекций след като ги спряха,генекологът ми препоръча Аолин ии съм доволна от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си