.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    stara zagora

тук за съветче се спира койт разбира

От близо две години харесвам едно момче.Много пъти съм му го казвала.Той винаги обаче мв отрязваше,но въпреки всичко излизахме в продължение на 1 година и 1-2 месеца почти секи ден но само така...и по едно време всичко приключи.Преди два месеца случаино се видяхме .След това тои взе да ме търси да иска да излизаме и тай лафим си тои постояно се усмихва.Говорим си но аз още имам чувства.Дали нещо се е променило за да ме търси.Помогнете какво да правя.Междудругото той мн слуша фр си.Плс помогнете какво да правя.:( Всмисъл да ли да му кажа отново че го харесвам обичам или...[ т няколко дена не му пиша а ъой не ми отговяря нз ко да прая
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Еми тези чувства те притискат. Няма смисъл да ги криеш...кажи му го просто информативно да си знае..а вече ако и той е започнал да изпитва по таквиа чувства към теб късмет

Град
    stara zagora
    да ама той не ми отговаря званнах му и тои не ти са сарда бе а пак не отговаря

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

щом те търси явно има някаква причина.дано да е тази която ще те ощастливи Успех! А и един съвет ако може:не го притискай толкова в смисъл не му звани да го питаш дали ти е сърдит- момчетата ги мразят тия неща (от личен опит ти го казвам) .
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

ne my kazvai 4e go garesvash....mom4etata haresvat tainstveni momi4eta, momi4eta za koito nishto ne znaqt i tarsqt tqh.ako se raskriesh pred nego nishto nqa da stane dori i da te har-nqma da mye int zashtoto she znae 4e vinagi moje da te ima.A ako ti se prasih na udarena i ne my govorish, nito m zvanish no se pak izlizate ponqkoga [ne vinagi] kogato ti zvanne TOI taka moje da se polu4i neshto i ako te har toi da ti kaje...NE MY KAZVAI shte napravish ogromna greshka, a otnosno fr my-spriqteli se s tqh ako te te har voinata e napolovina spe4elena, slyshai me znam si4ko ot li4en opit!

Град
    stara zagora
    ми тои знае че винаги може да ме има

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    Napravi taka 4e da razbere 4e NE vinagi moje :P Ne mu se obajdai,4akai samo toi da se obadi,izlizai s priqtelki,priqteli,namirai si zanimaniq da vidi 4e jivota ti e izpulnen i s drugi ne6ta i moje da se podrazni i da vidi 4e ne si tolkova dostupna,budi lo6o momi4e!! :PPP

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    щом те търси явно има някаква причина.дано да е тази която ще те ощастливи Успех! А и един съвет ако може:не го притискай толкова в смисъл не му звани да го питаш дали ти е сърдит- момчетата ги мразят тия неща (от личен опит ти го казвам) .
    taka si e i uspeh
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    Napravi taka 4e da razbere 4e NE vinagi moje :P Ne mu se obajdai,4akai samo toi da se obadi,izlizai s priqtelki,priqteli,namirai si zanimaniq da vidi 4e jivota ti e izpulnen i s drugi ne6ta i moje da se podrazni i da vidi 4e ne si tolkova dostupna,budi lo6o momi4e!! :PPP
    +1
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    София
    Моят съвет е да му кажеш, че изпитваш нещо към него. Изобщо не е вярно, че момчетата харесват тайнствени момичета, поне аз не харесвам. При мен искам всичко да е ясно и точно. Моят съвет е да му признаеш чувствата си, а после ще видиш самата ти какво ще стане. Успех!!!

...mm moje i samo da iska da ste priqteli...az bqh izpadnala v sushtata situaciq...samo che az ne sum mu priznavala za chustvata si.predi samo az go tyrseh doakto edin den ne go celunah...togava vs se promeni,taka de toi zapochna da me tyrsi i stanahme mn dobri frs...za koeto nikak ne sujalqvam..pomisli si hubavo..ne mu priznavai za chustvata si neka toi napravi 1vata krachka

Moje i da te haresva ve4e,ama moje i da iska da ste samo priqteli.Ama 6ti dam edno savet4e ne mu dosajdai mnogo po telefona za6toto 6te mu pisne i nikfo vnimanie nqma da ti obra6ta
    Коя съм?Не ви трябва да знаете.
    Чия съм?Ничия. Само на себе си.
    Каква съм?Различна.И никога еднаква.
    Къде съм?Навсякъде.До теб,но не и в леглото ти.И преди да се усетиш ме няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си